Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

e-Αποτελέσματα

Αποτελέσματα εξετάσεων εξωτερικών ασθενών του Βενιζελείου Νοσοκομείου

Με γνώμονα το όραμα και την αποστολή του Νοσοκομείου προς την κατεύθυνση της διαρκούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και της ταχύτερης & ασφαλέστερης εξυπηρέτησης του πολίτη χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και σπατάλη χρόνου, άλλη μια καινοτόμος υπηρεσία παράλληλα με τη δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης επίσκεψης, είναι διαθέσιμη στους πολίτες από το Γ.Ν. Βενιζέλειο – Πανάνειο.

Για να δείτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας, πατήστε εδώ.

Περιγραφή:
Μπορείτε να παραλάβετε τα αποτελέσματα των παρακλινικών σας εξετάσεων των τελευταίων 5 ετών, χωρίς να χρειάζεται να έρθετε στο νοσοκομείο, μέσω της ιστοσελίδας του νοσοκομείου από τον υπολογιστή σας, με απόλυτη ασφάλεια, ευκολία και ταχύτητα.

Σημαντικές οδηγίες/Προϋποθέσεις:
Απαραίτητη προϋπόθεση για να δείτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας είναι:
α. Να έχετε καταγραφεί σε οποιοδήποτε νοσηλευτικό ίδρυμα στην Κρήτη, ώστε να έχουν καταχωρηθεί το ΑΜΚΑ και το κινητό σας τηλέφωνο.
β. Να έχετε δίπλα σας το κινητό τηλέφωνο, του οποίο το νούμερο έχει καταχωρηθεί στο πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου.

Με την καταχώρηση των παραπάνω στοιχείων μέσω της ιστοσελίδας του νοσοκομείου (πιστοποίηση χρήστη), αποστέλλεται στο κινητό σας τηλέφωνο sms, με τον κωδικό που απαιτείται για να «ξεκλειδώσει» και να καταστήσει διαθέσιμα τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Αν γνωρίζετε τον κωδικό περιστατικού μέσω του οποίου έγιναν οι εργαστηριακές εξετάσεις σας, ο οποίος σας έχει δοθεί κατά την επίσκεψη σας στο νοσοκομείο, θα μπορείτε να πάρετε συγκεντρωτικά όλα τα αποτελέσματα που αφορούν το συγκεκριμένο περιστατικό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά τα αποτελέσματα εξωτερικών ασθενών και όχι νοσηλευομένων για τα κάτωθι εργαστήρια: ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ, ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ, ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ-ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ-ΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (in vitro). Δεν παρουσιάζονται αποτελέσματα ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟΥ και ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟΥ εργαστηρίου.

Τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων εξωτερικών ασθενών, είναι επικυρωμένα, όπως καταχωρήθηκαν στο Πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου.

Για παραλαβή των αποτελεσμάτων εξετάσεων στο χώρο του Νοσοκομείου, απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:

Ασθενής:
Ταυτότητα ή Βιβλιάριο Ασθενείας + Α.Μ.Κ.Α.
Τρίτος (Συγγενής ή ΜΗ):
Εξουσιοδότηση του Ασθενούς + Ταυτότητα του Εξουσιοδοτούμενου

Γονέας Ανηλίκου:
Ληξιαρχική πράξη γέννησης ή Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης + Ταυτότητα του Γονέα

Δικαστικοί Συμπαραστάτες:
Αντίγραφο της απόφασης που ορίζει το διορισμό σας + Ταυτότητα

Η παραλαβή των αποτελεσμάτων εξετάσεων στο χώρο του Νοσοκομείου γίνεται από το Γραφείο Κίνησης Ασθενών (Γραμματεία εργαστηρίων 2ου ορόφου) μεταξύ 8:00 π.μ. και 14:30 μ.μ.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com