Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Β' Παθολογική κλινική


Η Β΄ Παθολογική κλινική αποτελεί μία από τις δύο Παθολογικές του νοσοκομείου μας και εξυπηρετεί τόσο τους νοσηλευόμενους με παθολογικά προβλήματα, αλλά και υποστηρίζει συμβουλευτικά όλες τις υπόλοιπες κλινικές του νοσοκομείου σε περιπτώσεις ασθενών με σύνθετα ιατρικά προβλήματα.

Βαθμός Ονοματεπώνυμο Τηλέφωνο
Διευθυντής Λυδάκης Χαράλαμπος 281340 1700
Προϊσταμένη Μίχου Ελισάβετ 281340 1701

Στόχοι της λειτουργίας της Β΄ Παθολογικής κλινικής είναι:

  1. Η παροχή καλύτερου δυνατού επιπέδου φροντίδας στους ασθενείς από πλευράς επιστημονικής (ιατρικής), νοσηλευτικής, ανθρώπινης αντιμετώπισης (με σεβασμό στα δικαιώματα τους) και αξιοπρεπών συνθηκών παραμονής τους.
  2. Η περαιτέρω ανάπτυξη των επιμέρους ειδικών ιατρείων της κλινικής (ηπατολογικό, ειδικών λοιμώξεων, αντιυπερτασικό, παθολογικό), τα οποία προσφέρουν προστιθέμενη επιστημονική αξία σε ένα τριτοβάθμιο νοσοκομείο όπως το Βενιζέλειο.
  3. Η παροχή ικανοποιητικού επιπέδου εκπαίδευσης με συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στους ειδικευόμενους ιατρούς και συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης στους ειδικευμένους. Το τρέχον εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Β΄ Παθολογικής κλινικής ανευρίσκεται εδώ. Επίσης δίδεται η δυνατότητα εκπαίδευσης περιορισμένου αριθμού φοιτητών ιατρικής.
  4. Η παραγωγή ερευνητικού έργου και η πριμοδότηση του ιατρικού προσωπικού με προσόντα στο βιογραφικό τους.
  5. Η διαμόρφωση και διατήρηση ευχάριστου εργασιακού κλίματος των ειδικευμένων και ειδικευόμενων ιατρών, που θα δημιουργεί το αίσθημα ανταπόδοσης των προσπαθειών και συνεχούς κινητροδότησης.

Η Διοίκηση καθώς και το προσωπικό της κλινικής παραμένουν σταθερά προσηλωμένοι στην έννοια της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών μέσα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο από πλευράς πιθανών βελτιώσεων και δυνατοτήτων περιβάλλον.

Κανονισμός λειτουργίας 2018

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα 2022-2023

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com