Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

e-Αποτελέσματα

Αποτελέσματα εξετάσεων ασθενών του Γ.Ν. Βενιζέλειο – Πανάνειο

Με γνώμονα το όραμα και την αποστολή του Νοσοκομείου προς την κατεύθυνση της διαρκούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και της ταχύτερης & ασφαλέστερης εξυπηρέτησης του πολίτη χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και σπατάλη χρόνου, άλλη μια καινοτόμος υπηρεσία παράλληλα με τη δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης επίσκεψης, είναι διαθέσιμη στους πολίτες από το Γ.Ν. Βενιζέλειο – Πανάνειο.

H συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά τα αποτελέσματα εξετάσεων για τα κάτωθι εργαστήρια: ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ, ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ, ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ-ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ-ΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (in vitro). Δεν παρουσιάζονται αποτελέσματα ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟΥ και ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΙΚΟΥ εργαστηρίου, ούτε εξετάσεις που πραγματοποιούνται από το Κέντρο Αίματος (τμήμα Αιμοδοσίας) του Νοσοκομείου. 

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων είναι επικυρωμένα, όπως καταχωρήθηκαν στο Πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου.

Προσοχή οι υπηρεσίες είναι αυστηρά προσωπικές!

Για να δείτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας επιλέξτε μία από τις δύο διαθέσιμες επιλογές, ανάλογα με το ποια εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

Σύνδεσμος (URL) Επιλογή1: Πατήστε εδώ Επιλογή2: Πατήστε εδώ
Πιστοποίηση Με ΑΜΚΑ και κινητό τηλέφωνο Με κωδικούς Taxisnet και ΑΜΚΑ

Δυνατότητες/Περιορισμοί

1.    Έως 6 SMS/μήνα. Αν γνωρίζετε τον αριθμό περιστατικού μπορείτε να δείτε αν ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις σας, χωρίς να χρησιμοποιήσετε SMS, ώστε στη συνέχεια (αν έχουν όλες εκτελεστεί) να προχωρήσετε στην πιστοποίηση. 1.   Δυνατότητα εισόδου στην υπηρεσία χωρίς περιορισμούς
2.  Δυνατότητα παραλαβής αποτελεσμάτων εξετάσεων  ανήλικων τέκνων (προστατευόμενων μελών) που δεν έχουν κωδικούς taxisnet. 2.   Δυνατότητα παραλαβής αποτελεσμάτων εξετάσεων μόνο για τους πολίτες που έχουν κωδικούς taxisnet


Περιγραφή Υπηρεσίας1:

Απαραίτητη προϋπόθεση για να δείτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας είναι:

α. Να έχετε καταγραφεί σε οποιοδήποτε νοσηλευτικό ίδρυμα στην Κρήτη, ώστε να έχουν καταχωρηθεί το ΑΜΚΑ και το κινητό σας τηλέφωνο.

β. Να έχετε δίπλα σας το κινητό τηλέφωνο, του οποίο το νούμερο έχει καταχωρηθεί στο πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου.

Με την καταχώρηση των παραπάνω στοιχείων μέσω της ιστοσελίδας του νοσοκομείου (πιστοποίηση χρήστη), αποστέλλεται στο κινητό σας τηλέφωνο sms, με τον κωδικό που απαιτείται για να «ξεκλειδώσει» και να καταστήσει διαθέσιμα τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Αν γνωρίζετε τον κωδικό περιστατικού μέσω του οποίου έγιναν οι εργαστηριακές εξετάσεις σας, ο οποίος σας έχει δοθεί κατά την επίσκεψη σας στο νοσοκομείο, θα μπορείτε να πάρετε συγκεντρωτικά όλα τα αποτελέσματα που αφορούν το συγκεκριμένο περιστατικό.


Περιγραφή Υπηρεσίας2:

Η Πιστοποίηση γίνεται μέσω TAXISnet και ΑΜΚΑ.

 • Βήμα πρώτο: πιστοποίηση μέσω TAXISnet. Απαιτείται το όνομα χρήστη και ο κωδικός TAXISnet.
 • Βήμα δεύτερο: Διασταύρωση στοιχείων με ΑΜΚΑ.
 • Βήμα Τρίτο: Συγχαρητήρια! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Γ.N. Βενιζέλειο – Πανάνειο.

Παραλαβή αποτελεσμάτων από το νοσοκομείο

Για παραλαβή των αποτελεσμάτων εξετάσεων στο χώρο του Νοσοκομείου, απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:

 • Ασθενής:
  Ταυτότητα ή Βιβλιάριο Ασθενείας + Α.Μ.Κ.Α.
 • Τρίτος (Συγγενής ή ΜΗ):
  Εξουσιοδότηση του Ασθενούς + Ταυτότητα του Εξουσιοδοτούμενου
 • Γονέας Ανηλίκου:
  Ληξιαρχική πράξη γέννησης ή Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης + Ταυτότητα του Γονέα
 • Δικαστικοί Συμπαραστάτες:
  Αντίγραφο της απόφασης που ορίζει το διορισμό σας + Ταυτότητα

Η παραλαβή των αποτελεσμάτων εξετάσεων εξωτερικών ασθενών στο χώρο του Νοσοκομείου γίνεται:

 • Από το Γραφείο Κίνησης Ασθενών (Γραμματεία εργαστηρίων 2ου ορόφου) μεταξύ 8:00 π.μ. και 14:30 μ.μ.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com