Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Πρωτόκολλο: 281340 8800      Information: EN   DE   FR   IT   RU

Διοικητικό Συμβούλιο

Συγκρότηση και ορισμός μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο», η θητεία του οποίου ορίζεται ως διετής:

Πρόεδρος
1. ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Φρίξου, Πτυχιούχος της Ιατρικής και Χειρουργικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μιλάνο (Ιταλία), Ειδικός Μαιευτήρας Χειρούργος Γυναικολόγος, Διοικητής στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο».

Αντιπρόεδρος
2. ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Ευαγγέλου, Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο», με αναπληρωτή της τον ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ του Μάρκου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Α’, Διευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Τακτικά Μέλη
3. ΧΟΥΜΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Ιωάννη, Ασφαλιστικός Πράκτορας, με αναπληρώτριά της τη ΛΥΔΑΚΗ ΟΛΓΑ του Γεωργίου, Φαρμακοποιό.
4. ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ζαχαρία, Τραπεζικό στέλεχος, με αναπληρωτή του τον ΣΑΜΝΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ του Βασιλείου, Χειρουργό Οδοντίατρο.
5. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Γεωργίου, Επίκουρη Καθηγήτρια Νεογνολογίας, με αναπληρωτή της την ΚΤΙΣΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του Νικολάου, Ελεύθερη Επιχειρηματία.
6. ΞΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου, Επιμελητής Α’ κλάδου ιατρών ΕΣΥ, εκπρόσωπος των ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή του τον ΤΖΟΥΛΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Νικολάου, ομοίως.
7. ΦΛΥΤΖΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου, κλάδου ΠΕ Πληροφορικής με βαθμό Γ’, εκπρόσωπος εργαζομένων – πλην ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή του τον ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Γεωργίου, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com