Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Διοικητικό Συμβούλιο

Συγκρότηση και ορισμός μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο», η θητεία του οποίου ορίζεται ως διετής:

Πρόεδρος
1. Εκτελών χρέη Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν «Βενιζέλειο – Πανάνειο», Καμπουράκης Ιωάννης, Διευθυντής Διοικητικής Υπηρεσίας.

Αντιπρόεδρος
2. 

Τακτικά Μέλη
3. ΧΟΥΜΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Ιωάννη, Ασφαλιστικός Πράκτορας, με αναπληρώτριά της τη ΛΥΔΑΚΗ ΟΛΓΑ του Γεωργίου, Φαρμακοποιό.
4. ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ζαχαρία, Τραπεζικό στέλεχος, με αναπληρωτή του τον ΣΑΜΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ του Βασιλείου, Χειρουργό Οδοντίατρο.
5. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Γεωργίου, Επίκουρη Καθηγήτρια Νεογνολογίας, με αναπληρωτή της την ΚΤΙΣΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του Νικολάου, Ελεύθερη Επιχειρηματία.
6. ΞΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου, Επιμελητής Α’ κλάδου ιατρών ΕΣΥ, εκπρόσωπος των ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή του τον ΤΖΟΥΛΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Νικολάου, ομοίως.
7. ΦΛΥΤΖΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου, κλάδου ΠΕ Πληροφορικής με βαθμό Γ’, εκπρόσωπος εργαζομένων – πλην ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή του τον ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Γεωργίου, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com