Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Εθελοντισμός από το προσωπικό του ΓΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ: Τώρα μπορείς!

Ο εθελοντισμός από στελέχη του Νοσοκομείου μας είναι σε εμβρυικό στάδιο. Δυστυχώς, ενώ όλοι μας αγαπάμε το χώρο εργασίας, το Νοσοκομείο και τον συνάνθρωπο μας, δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες συλλογικές εθελοντικές δράσεις από το προσωπικό προς αυτούς.

Η Διοίκηση στοχεύει να ενισχύσει τον εθελοντισμό, μέσω δράσεων που θα ξεκινήσουν οσονούπω. Σήμερα όμως μπορείτε να δείξετε το ενδιαφέρον προς τον συνάνθρωπο σας κάνοντας κάτι πολύ απλό:

Όπως ίσως γνωρίζετε η επισκεψιμότητα στο site του νοσοκομείου είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ από την επισκεψιμότητα που έχει το νοσοκομείο, μέσω παρουσίας ασθενών. Περίπου 1600 επισκέπτες καθημερινά αναζητούν στο site μας διάφορες πληροφορίες. Πόσο ωραίο είναι να τους βοηθήσουμε! Στα πλαίσια αυτά, η Υπ/νση Πληροφορικής, εισήγαγε σύστημα για real time συζήτηση με το πολίτη (chat). Για να κατευθύνεις όμως τον πολίτη σε αυτό που ψάχνει χρειάζεται να είσαι online όταν σου κάνει κάποια ερώτηση.

Εδώ έρχεται ο εθελοντισμός.

Ψάχνουμε άτομα από το προσωπικό του νοσοκομείου μας, που έχουν τουλάχιστον στοιχειώδεις γνώσεις από τη χρήση υπολογιστών ή κινητών (smart phones). Για παράδειγμα ανταλλάσσετε μηνύματα μέσω messeger ή viber; μας κάνετε!, έχετε facebook; μας κάνετε! χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή στο νοσοκομείο; μας παρακάνετε!!!).

Στη συνέχεια μια ειδική εφαρμογή θα εγκατασταθεί στο κινητό τηλέφωνο ή/και στον υπολογιστή σας, που θα σας ενημερώνει για το ερώτημα που θέτει εκείνη τη στιγμή κάποιος πολίτης. Η εφαρμογή αυτή είναι πολύ απλή και εύκολη.

Τι ζητάμε; έστω 10 λεπτά, όποια ώρα της ημέρας μπορείτε, να συνδέεστε και αν ρωτήσει κάποιος χρήστης του διαδικτύου εκείνη την ώρα, να απαντήσετε. ΔΕΝ απαιτείται παρακολούθηση της εφαρμογής, καθώς, αφού συνδεθείτε, θα σας “ενοχλήσει” μόνο αν υπάρχει ερώτημα από κάποιον πολίτη.

Τι χρειάζεται να κάνετε για αρχή;

Απλά να στείλετε ένα email με τα στοιχεία σας και το εσωτερικό τηλέφωνο σας στο 432ena@gmail.com με θέμα “ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ”

Όλα τα άλλα θα τα αναλάβουμε εμείς!

Αν υπάρξει συμμετοχή, αρχές Δεκεμβρίου θα γίνει μια παρουσίαση από τον αναπληρωτή Διοικητή κο Μοσχοβάκη Γ. που θα σας λύσει όλες τις απορίες!

Η παρουσίαση θα επαναληφθεί μια εβδομάδα μετά, μέσω της τηλεκπαίδευσης.

Ο στόχος είναι αρχές του 2020, να μπορέσουμε να απαντάμε σε real time ερωτήσεις πολιτών περίπου 3 ώρες ανά 24ώρο.

Ένα σχόλιο
  1. χρυσή-άννα(Χρυσάννα) Καρέλλη

    έψαχνα πως θα εκπαιδευόμουνα για εθελόντρια νοσοκόμα(αμισθί φυσικά)ή υπευθυνη για δράσεις τέχνης,ώστε ως γνωστόν οι άρρωστοι,εκτός από μαύρες σκέψεις να εισπράτουν την χαρά της τέχνης….και ξαφνικα βρεθηκε μπροστα μου το άνωθεν project!!μ’ενδιαφέρει πάρα πολύ,αλλά παράλληλα πείτε μου τι ξέρετε για κύκλο μαθημάτων που σε καθιστά ικανή να ασκήσεις τα καθήκοντα της νοσοκόμας και να προσφέρεις ανακούφιση και τρυφερότητα στον συνάνθρωπο!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com