Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Ευχαριστήριο…

Νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο σας με βαριά λοίμωξη αναπνευστικού στη Μ Ε Θ από 8/8/17 έως 13/8/17 και στη συνέχεια στην καρδιολογική κλινική από 13/8/17 έως 26/8/17.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις άριστες υπηρεσίες υγείας που μου πρόσφεραν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους ιατρούς της ΜΕΘ: κ. Κουργεράκη Ουρανία, κ Χαραλάμπους Ηλιάνα, κ Αστρινάκη Ελένη, κ. Χαχλιούτη Κων/νο, κ Κατζελ Αχμετ Γκιουνάι, όπως επίσης και το εξαιρετικό νοσηλευτικό προσωπικό και όποιο άλλο γιατρό της μονάδας που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή για την ευσυνειδησία τους και την αμέριστη προσφορά τους σε κάθε ασθενή!

Επίσης ευχαριστώ θερμά τους γιατρούς της καρδιολογικής κλινικής κ. Κουτσοδήμου Παναγιώτα, κ. Φουκαράκη Εμμανουήλ, κ. Καφαράκη Παναγιώτη, κ. Κατσιαβό Ανέστη για την εξαιρετική τους ιατρική κατάρτιση και την αμέριστη προσφορά τους κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου!

Επίσης ευχαριστώ πολύ το νοσηλευτικό προσωπικό για τις υπηρεσίες του!

Εύχομαι σε όλους υγεία μακροημέρευση και οικογενειακή ευτυχία!

Με εκτίμηση ………………. από Κω.

2 Σχόλια
 1. Κόρσαββα ελευθερια

  Ευχαριστήρια επιστολή

  Ευχαριστώ θερμά για τις άριστες υπηρεσίες υγείας που μου πρόσφερε, τον γιατρό- Διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής του Βενιζέλειου νοσοκομείου Κωνσταντίνο Φωκά. Θέλω να επισημάνω ότι ο κος. Φωκάς είναι από τους ανθρώπους οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους και διατηρούν το επαγγελματικό τους ήθος όπως και για την ευσυνειδησία του και την αμέριστη προσφορά του σε κάθε ασθενή!

  Με εκτίμηση

  Ελευθερία Κόρσαββα

 2. Κόρσαββα ελευθερια

  Συνημμένο αρχείο  -επιστολη.doc

  παρακαλώ να δημοσιευθεί το ευχαριστηριο που σας επισυναπτω. ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com