Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Πρωτόκολλο: 281340 8800      Information: EN   DE   FR   IT   RU

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

11ο Πανελλήνιο Συνέδριο “Η οπτική επιστήμη θεμέλιο ανάπτυξης της Οπτομετρίας”

10 Μαρτίου, 2017 - 12 Μαρτίου, 2017

Η Πανελλήνια Ένωση Οπτικών & Οπτομετρών (ΠΕΟΟ) με ιδιαίτερη χαρά σας καλεί στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο: « Η Οπτική Επιστήμη θεμέλιο ανάπτυξης της Οπτομετρίας», το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, 10 – 12 Μαρτίου 2017.

Το Συνέδριο αυτό σηματοδοτείται από την πανηγυρική εκδήλωση του Τμήματος Οπτικής και Οπτομετρίας των ΤΕΙ Αθηνών, για τα 40 έτη της επιμορφωτικής λειτουργίας του.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας με το Τμήμα Οπτικής και Οπτομετρίας, η εποπτεία των επιστημονικών άρθρων και εργασιών που θα παρουσιαστούν, θα γίνει από την Επιστημονική Επιτροπή, στην οποία προεδρεύει ο κος Χανδρινός, Επ. Καθηγητής του ΤΕΙ, μεταξύ άλλων καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο, το υψηλό επιστημονικό επίπεδο, αλλά και το ενδιαφέρον των ομιλιών που θα φιλοξενηθούν στο Συνέδριο.

Η ΠΕΟΟ, προσπαθεί με ενέργειες όπως το Συνέδριο της, να συμμετέχει στην υψηλού επιπέδου συνεχιζόμενη παροχή γνώσης, τόσο για παλαιότερους αλλά και για νεότερους Οπτικούς – Οπτομέτρες. Επιμένουμε στην καταξίωση αλλά και την αποτύπωση του επαγγέλματος μας στην συνείδηση του κόσμου, ως ένα επιστημονικό επάγγελμα υγείας και όχι ως ένα εμπορικό επάγγελμα «μεταπώλησης» οπτικών συσκευών!

Σας καλούμε, να στηρίξτε την προσπάθεια μας με την ενεργό συμμετοχή σας, όντας πλέον σίγουροι ότι η επιβίωση του επαγγέλματός μας είναι συνδεδεμένη με την επιστημονική μας επιμόρφωση κι εξειδίκευση.

Details

Start:
10 Μαρτίου, 2017
End:
12 Μαρτίου, 2017
Event Tags:
, ,
Website:
http://peoocongress.gr/

Venue

Αθήνα
Athens, Attiki Greece
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com