Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

1ο Πανελλήνιο Σχολείο Σακχαρώδη Διαβήτη: Διαιτητική και Νοσηλευτική Φροντίδα

17 Μαρτίου, 2017 - 19 Μαρτίου, 2017

60€

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης και ενημέρωσης, η Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας-Πανελλήνιας Ένωσης Ενδοκρινολόγων και σε συνεργασία με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, διοργανώνουν από κοινού το 1ο Πανελλήνιο Σχολείο Σακχαρώδη Διαβήτη: Διαιτητική και Νοσηλευτική Φροντίδα που θα διεξαχθεί στις 17-19 Μαρτίου 2017, στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Στην επιστημονική αυτή εκδήλωση φιλοδοξούμε να αναπτύξουμε τις νεότερες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την διατροφική διαχείριση και νοσηλευτική φροντίδα των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη.

Είναι πεποίθησή μας ότι η φροντίδα του ατόμου με σακχαρώδη διαβήτη είναι υπόθεση ομαδικής προσπάθειας και συνεργασίας της ιατρικής κοινότητας και των επαγγελματιών υγείας και αυτό θα φροντίσουμε να αναδείξουμε με την θεματολογία της εκδήλωσης.

Στο 1ο Πανελλήνιο Σχολείο Σακχαρώδη Διαβήτη: Διαιτητική και Νοσηλευτική Φροντίδα, συμμετέχουν διακεκριμένοι Έλληνες ομιλητές από το χώρο της Ενδοκρινολογίας, της Διατροφής και της Νοσηλευτικής, με στόχο την εκπαίδευση, την ενημέρωση, την ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων, κυρίως όμως την ενίσχυση της ομαδικής προσπάθειας στην αντιμετώπιση των ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη. Στην κατεύθυνση αυτή επίσης στοχεύει το διαδραστικό κλινικό φροντιστήριο με το οποίο θα ολοκληρωθεί η εκδήλωση.

Η ενημέρωση και η εκπαίδευση του κοινού είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας στην πρόληψη και διαχείριση του σακχαρώδη διαβήτη. Προς αυτή την κατεύθυνση διοργανώνεται ενημερωτική εκδήλωση για τους ασθενείς.

Φιλοδοξούμε στην ενεργό συμμετοχή σας και ελπίζουμε να έχετε ένα παραγωγικό και ευχάριστο Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη.

Πρόγραμμα

Details

Start:
17 Μαρτίου, 2017
End:
19 Μαρτίου, 2017
Cost:
60€
Event Tags:
, ,
Website:
http://www.premium-events.gr/2017congress/2017_17-3.html

Venue

Θεσσαλονίκη
Thessaloniki, Thessaloniki Greece
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com