Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία με Διεθνή συμμετοχή

22 Φεβρουαρίου, 2017 @ 2:30 μμ - 26 Φεβρουαρίου, 2017 @ 2:00 μμ

140€

Η Εταιρεία Παθολογίας Βορείου Ελλάδος (Ε.Π.Β.Ε.) συμπλήρωσε εννέα έτη λειτουργίας συμβάλλοντας σημαντικά στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Ελλήνων ιατρών και στην ενημέρωσή τους στις σύγχρονες εξελίξεις της ειδικότητας της Παθολογίας.

Όπως γνωρίζετε, με στόχο την αναβάθμιση της ειδικότητας της Παθολογίας στην Ελλάδα, αποφασίσθηκε από τη Γ.Σ. της Ε.Π.Β.Ε. κατά τη διάρκεια του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία, η αλλαγή του καταστατικού της Εταιρείας, ώστε να είναι δυνατή η συμμετοχή και δραστηριοποίηση στην Εταιρεία όλων των Ελλήνων Παθολόγων. Η αλλαγή του καταστατικού εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και η Ε.Π.Β.Ε. ονομάζεται πλέον Εταιρεία Παθολογίας Ελλάδος (Ε.Π.Ε.), εκπροσωπώντας όλους τους Έλληνες Παθολόγους. Μία άλλη ευχάριστη εξέλιξη είναι ότι η Ε.Π.Ε. έχει γίνει μέλος της European Federation of Internal Medicine (E.F.I.M.) εκπροσωπώντας τους Έλληνες Παθολόγους στην Ευρώπη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της αναβαθμισμένης πλέον Εταιρείας Παθολογίας Ελλάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλει τη διοργάνωση του 3ου Πανελληνίου Συνεδρίου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία με Διεθνή Συμμετοχή, το οποίο θα διεξαχθεί στις 22-26 Φεβρουαρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Grand Palace.

Η Οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου, σε συνεργασία με άλλες συνεργαζόμενες με την Ε.Π.Ε. Επιστημονικές Εταιρείες, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχή κατάρτιση του Επιστημονικού Προγράμματος του Συνεδρίου, ώστε να περιλαμβάνονται όλες οι σημαντικές εξελίξεις της Παθολογίας. Στις πέντε ημέρες του 3ου Συνεδρίου, διακεκριμένοι στα αντίστοιχα αντικείμενα Έλληνες και ξένοι συνάδελφοι θα παρουσιάσουν τις νεότερες εξελίξεις και τις σύγχρονες προσεγγίσεις σε όλα τα πεδία της Εσωτερικής Παθολογίας μεταφέροντας επίσης τη διεθνή εμπειρία σε ερευνητικό, κλινικό και εκπαιδευτικό επίπεδο.

Φιλοδοξία μας είναι να αποτελέσει το Συνέδριο της Εταιρείας μας ένα καθιερωμένο θεσμό στην Παθολογία, χώρο ανταλλαγής απόψεων και αλληλοεπίδρασης με όλες τις συναφείς ειδικότητες της Παθολογίας καθώς και βήμα προβληματισμού και αναζήτησης λύσεων για όλα τα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζει ο Παθολόγος κατά την άσκηση της ειδικότητάς του στη χώρα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Ε. και η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου προσβλέπουν και πάλι στην ενεργό συμμετοχή σας στις εργασίες του 3ου Συνεδρίου μας, ώστε να αποτελέσει βήμα ουσιαστικής επιμόρφωσης και συμβολής στην δια βίου εκπαίδευση του Παθολόγου καθώς και μοχλό αναβάθμισης της Ειδικότητας της Παθολογίας, η οποία αποτελεί τη βάση του συστήματος της νοσοκομειακής περίθαλψης καθώς και τη βασική ειδικότητα εκπαίδευσης, όχι μόνο των Παθολόγων, αλλά και των ιατρών που ειδικεύονται στις συναφείς προς την Παθολογία Ειδικότητες.

Προκαταρκτικό πρόγραμμα

Details

Start:
22 Φεβρουαρίου, 2017 @ 2:30 μμ
End:
26 Φεβρουαρίου, 2017 @ 2:00 μμ
Cost:
140€
Event Tags:
, ,
Website:
http://www.imsgcongress2017.gr/?c=1&lng=1

Venue

Θεσσαλονίκη
Thessaloniki, Thessaloniki Greece
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com