Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Πρωτόκολλο: 281340 8800      Information: EN   DE   FR   IT   RU

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

6ο Ορθοπαιδικό Σεμινάριο στη Π.Φ.Υ.

24 Μαρτίου, 2017 - 26 Μαρτίου, 2017

Η οργανωτική επιτροπή και εγώ προσωπικά σας καλούμε στο όμορφο Ναύπλιο για το 6ο Ορθοπαιδικό Σεμινάριο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου «Amalia Hotel Nafplia» στο  Ναύπλιο από 24-26 Μαρτίου 2017.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η διάχυση της επιστημονικής επικαιρότητας καθώς και η προαγωγή της εκπαίδευσης σε όλους τους τομείς της ορθοπαιδικής, τραυματολογίας και ρευματολογίας.

Λόγω της αύξησης των τροχαίων, εργατικών, αθλητικών και λοιπών ατυχημάτων, καθώς και της αύξησης των νοσημάτων φθοράς των οστών, ως αποτέλεσμα της επιμήκυνσης του μέσου όρου ζωής, είναι καθήκον όλων των ειδικοτήτων, καθώς και των απασχολούμενων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (Π.Φ.Υ.) που είναι οι πρώτοι που αντιμετωπίζουν αυτά τα περιστατικά να κατακτούν όλες τις νέες γνώσεις που προκύπτουν από την θεαματική πρόοδο της ιατρικής σε όλους τους τομείς.

Η συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων, με βαθιά γνώση στο ειδικό αντικείμενο, μέσα από στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, κλινικά φροντιστήρια και δορυφορικά συμπόσια, δίνει την δυνατότητα να γίνει γόνιμος διάλογος από το σύνολο των συνέδρων για την ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και εμπειριών με σκοπό την βελτίωση της γνώσης και την ποιοτική άνοδο της παρεχόμενης περίθαλψης.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, ελπίζουμε στη συνεργασία σας, και σας καλούμε να ενώσουμε τις προσπάθειές μας για να βελτιώσουμε τις γνώσεις μας, για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη φροντίδα των ασθενών.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com