Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Πρωτόκολλο: 281340 8800      Information: EN   DE   FR   IT   RU

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

9ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής – Γυναικολογίας

1 Απριλίου, 2017 @ 8:00 πμ - 2 Απριλίου, 2017 @ 3:00 μμ

Πρόγραμμα Συνεδρίου

Το 9ο Παγκρήτιο συνέδριο Μαιευτικής-Γυναικολογίας διοργανώνεται από την Μαιευτική-Γυναικολογική Εταιρεία Κρήτης σε συνεργασία με τις Μαιευτικές-Γυναικολογικές Κλινικές του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου και του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνης. Με την συμμετοχή αξιόλογων ομιλητών θα επικεντρωθούμε στην ενημέρωση των Μαιευτήρων-Γυναικολόγων, των ιατρών άλλων ειδικοτήτων, των μαιών και των φοιτητών για τις εξελίξεις στην πρόληψη-διάγνωση-αντιμετώπιση των μαιευτικών και γυναικολογικών παθήσεων που συναντάμε στην καθημερινή κλινική πράξη.
Η Μαιευτική- Γυναικολογική Εταιρεία Κρήτης ιδρύθηκε το 1992 στο Ηράκλειο και συμπληρώνει φέτος τα 25 χρόνια λειτουργίας. Έχει οργανώσει πολυάριθμα σεμινάρια, ημερίδες και άλλες επιστημονικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με τις Μαιευτικές-Γυναικολογικές Κλινικές του ΠΑΓΝΗ και του ΒΠΓΝΗ. Εκ μέρους του Δ.Σ. της εταιρείας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους διακεκριμένους προέδρους και ομιλητές του Συνεδρίου.
Αγαπητοί συνάδελφοι, η συμμετοχή σας στο 9ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής & Γυναικολογίας στο όμορφο ανοιξιάτικο Ρέθυμνο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ι.Ματαλλιωτάκης
Πρόεδρος Συνεδρίου

Details

Start:
1 Απριλίου, 2017 @ 8:00 πμ
End:
2 Απριλίου, 2017 @ 3:00 μμ
Event Tags:
, , ,

Venue

Ρέθυμνο
Rethimno, Crete Greece
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com