Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Αιμορραγία Πυελικού εδάφους στη Γυναίκα

8 Ιουλίου, 2017 @ 8:00 πμ - 5:00 μμ

Η Ημερίδα με θέμα «Αιμορραγία Πυελικού εδάφους στη Γυναίκα» διοργανώνεται από τη Μαιευτική-Γυναικολογική και τη Χειρουργική Κλινική του Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ενδομητρίωσης και την Μαιευτική- Γυναικολογική κλινική του Β.Γ.Ν.Η. Σκοπός της επιστημονικής αυτής ημερίδας είναι η ενημέρωση των Μαιευτήρων-Γυναικολόγων, των Χειρουργών, των ιατρών άλλων ειδικοτήτων, των μαιών και άλλων επαγγελματιών υγείας για τις εξελίξεις στην πρόληψη-διάγνωση-αντιμετώπιση της αιμορραγίας που σχετίζεται με ιδιαίτερα αυξημένη νοσηρότητα και θνησιμότητα.
Η αιμορραγία πυέλου αποτελεί τη συχνότερη αιτία μητρικής θνησιμότητας και νοσηρότητας σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα. Επισυμβαίνει σε ποσοστό 2-5% των τοκετών και αν δεν αντιμετωπισθεί άμεσα, τα αποτελέσματα είναι δυσμενή.
Η πλούσια θεματολογία της ημερίδας καλύπτεται από διακεκριμένους ομιλητές με γνώση και εμπειρία στα σχετικά αντικείμενα που προέρχονται από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια αλλά κυρίως από το υπάρχον επιστημονικό δυναμικό που υπηρετεί στα νοσοκομεία της Κρήτης.

Ημερομηνία: Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Χώρος: αίθουσα σεμιναρίων ΓΝ Αγίου Νικολάου

Πρόγραμμα Ημερίδας

Details

Date:
8 Ιουλίου, 2017
Time:
8:00 πμ - 5:00 μμ
Event Tags:
, ,

Venue

Άγιος Νικόλαος
Agios Nikolaos, Crete Greece
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com