Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Πρωτόκολλο: 281340 8800      Information: EN   DE   FR   IT   RU

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Επιστημονική Διημερίδα: Παρόν και Μέλλον στην Παιδιατρική Αιματολογία-Ογκολογία

17 Μαρτίου, 2017 - 19 Μαρτίου, 2017

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Αιματολογίας-Ογκολογίας, έχω την χαρά να σας ανακοινώσω την διοργάνωση Επιστημονικής Συνάντησης με τίτλο: «Παρόν και Μέλλον στην Παιδιατρική Αιματολογία – Ογκολογία», που θα πραγματοποιηθεί στις 17 – 19 Μαρτίου 2017, στο ξενοδοχείο Poseidon Palace, στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Το Επιστημονικό Πρόγραμμα που θα αποτελείται από Στρογγυλά Τραπέζια και Διαλέξεις, έχει ως στόχο την ενεργό συμμετοχή όλων των μελών της εταιρείας στη συζήτηση για τα προβλήματα που έχουμε στην παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας και τις βελτιώσεις που απαιτούνται, τη σωστή εφαρμογή της καταγραφής και των κοινών πρωτοκόλλων, την ενεργό μας συμμετοχή στις δραστηριότητες και τα προγράμματα της SIOPE αλλά και σε νέα κοινά πρωτόκολλα για σωστή και ομοιογενή προσέγγιση των παιδιών και εφήβων με καρκίνο στην χώρα μας.

Σύμφωνα με το στρατηγικό πλάνο της SIOPE για τα επόμενα 10 χρόνια η ΕΕΠΑΟ, το ΔΣ και όλα τα μέλη θα πρέπει να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για αύξηση των ποσοστών ίασης παιδιών και εφήβων με καρκίνο αλλά και βελτίωση της ποιότητας ζωής στους επιβιώσαντες σε συνεργασία με γονείς και αποθεραπευμένους. Το σύνθημα που ακούστηκε στην SIOPE SOCIETY DAY στα πλαίσια του ECCO 2017 στις 27 Ιανουαρίου 2017 «τα παιδιά πρώτη προτεραιότητα» θα είναι ο φάρος για όλους και ως μέτρο επιτυχίας τα 10 χρόνια ελεύθερα νόσου και απώτερων συνεπειών.

Επίσης οι συνάδελφοι Παιδίατροι και Αιματολόγοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν με ποικιλία ενδιαφερόντων θεμάτων όπως η αποσιδήρωση στη θαλασσαιμία, η θεραπεία με ενδοφλέβιο σίδηρο, η αιμορροφιλία και οι διαταραχές των αιμοπεταλίων. Η εγγραφή είναι δωρεάν και δεδομένου ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός επιδοτούμενων συμμετοχών για την κάλυψη της διαμονής, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε για την άμεση δήλωση της συμμετοχής σας στην Γραμματεία της Συνάντησης. Ευελπιστούμε στην ενεργό συμμετοχή σας και περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στην όμορφη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Α’ Ανακοίνωση

Details

Start:
17 Μαρτίου, 2017
End:
19 Μαρτίου, 2017
Event Tags:
, ,

Venue

Πιερία
Pieria, Macedonia Greece
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com