Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Πως μπορώ να μάθω για το επισκεπτήριο;

Τo επισκεπτήριο στο Νοσοκομείο καθορίζεται από την Διοίκηση του Νοσοκομείου τις παρακάτω ώρες:

Ώρες Επισκεπτηρίου
Δευτέρα - Παρασκευή
---
5 - 8 το απόγευμα
Σάββατο & Κυριακή
11 - 1 το πρωί
5 - 8 το απόγευμα
Επισκεπτήριο ΜΕΘ
Ώρες Επισκεπτηρίου ΜΕΘΚαθημερινά 17:00-17:30
Ώρες Ενημέρωσης Συγγενών στη ΜΕΘΚαθημερινά 13:30-14:00

Δεν επιτρέπεται η είσοδος παιδιών κάτω των 12 ετών ως επισκεπτών ή συνοδών.

Η τήρηση του ωραρίου επισκεπτηρίου είναι αυστηρή και απολύτως απαραίτητη, μιας και έτσι διευκολύνεται η ανάρρωση των ασθενών και τo έργο ιατρών και νοσηλευτών. Οι επισκέπτες και οι συνοδοί πρέπει να απομακρύνονται από τους θαλάμους και τους διαδρόμους κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και των ιατρικών επισκέψεων και να μην προκαλούν θόρυβο ή συνωστισμό.

Η επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας είναι πολύ σημαντική. Αλλά εξίσου σημαντική είναι η ηρεμία κατά τη νοσηλεία, η υγειονομική ασφάλεια και οι σωστές συνθήκες περίθαλψης για εσάς και τους άλλους ασθενείς. Η παρουσία των συγγενών και των άλλων επισκεπτών όλο το 24ωρο στους θαλάμους και τους άλλους χώρους του Νοσοκομείου, δημιουργεί ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα, τόσο στους ασθενείς, όσο και στο Νοσηλευτικό Προσωπικό καθώς εμποδίζεται η εκτέλεση των καθηκόντων του. Επειδή οι ασθενείς με σοβαρό πρόβλημα υγείας κουράζονται εύκολα, η επίσκεψη πρέπει να είναι όσο το δυνατόν συντομότερη.

Εάν ο ασθενής χρειάζεται πραγματικά 24ωρη παρουσία συνοδού, ζητήστε ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ από την Προϊσταμένη νοσηλεύτρια του τμήματος νοσηλείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επισκεπτήριο πατήστε εδώ.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com