Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

10ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής-Γυναικολογίας

Το 10ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής-Γυναικολογίας διοργανώνεται από την Μαιευτική & Γυναικολογική Εταιρεία Κρήτης σε συνεργασία με τη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου στο Ηράκλειο την 21-22 Απριλίου 2018. Με την συμμετοχή αξιόλογων ομιλητών στοχεύουμε στην ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας που υπηρετούν την υγεία της γυναίκας στην Κρήτη για τις εξελίξεις στην πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση των Γυναικολογικών παθήσεων και τις εξελίξεις στο χώρο της Μαιευτικής.
Η επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου έχει καταρτίσει ένα διήμερο επιστημονικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου με αξιόλογες παρουσιάσεις από διακεκριμένους ομιλητές που προέρχονται από τον ακαδημαϊκό χώρο καθώς και τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα από όλη την Ελλάδα. Προσκαλούμε τους συνάδελφους Μαιευτήρες-Γυναικολόγους, τους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που συν-υπηρετούν μαζί μας στην προαγωγή της καλής υγείας της γυναίκας, τις μαίες και νοσηλεύτριες καθώς και τους φοιτητές να στηρίξουν την επιτυχημένη διεξαγωγή του συνεδρίου. Η επιστημονική αυτή συνάντηση αποτελεί επίσης και μια ξεχωριστή ευκαιρία να ανανεώσουμε παλιές φιλίες και να δημιουργήσουμε νέες.
Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου και του Δ.Σ. της Μαιευτικής & Γυναικολογικής Εταιρείας Κρήτης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους διακεκριμένους προέδρους και ομιλητές που μας τιμούν με την παρουσία τους και την προσφορά τους. Η οργανωτική επιτροπή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αρτιότερη διοργάνωση του συνεδρίου.
Η παρουσία σας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ιωάννης Ματαλλιωτάκης  Σταύρος Σηφάκης
   
Πρόεδρος ΔΣ Παγκρήτιας ΜΓ Εταιρείας Πρόεδρος Συνεδρίου

Πρόγραμμα Συνεδρίου

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com