Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Πριν και μετά (αντικατάσταση πολυθρόνων στη ΜΤΝ)…

Οι πολυθρόνες της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ) ήταν σε άσχημη κατάσταση, καθώς η ηλικία τους είναι 12 έως 20 έτη. Με ενέργειες της ΜΤΝ, την Κυριακή έγινε αντικατάσταση όλων των ξεχαρβαλομένων πολυθρόνων με 12 νέες σύγχρονες, που προσφέρουν πρόσθετες δυνατότητες και κομψότητα. Άλλο ένα πάγιο αίτημα της μονάδας ικανοποιήθηκε. Με την αντικατάσταση 12 μηχανημάτων τεχνητού νεφρού που έχει ήδη προγραμματιστεί, η μονάδα μας θα είναι η πλέον σύγχρονη στη Κρήτη, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλοτάτου επιπέδου στους νεφροπαθείς.

Πριν…

Μετά…

2 Σχόλια
 1. ΑΝΝΑ ΑΛΜΥΡΑΚΗ

  Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του Νοσηλευτικού προσωπικού της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού λαμβάνουν χώρα μαθήματα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης του προσωπικού.
  Υπεύθυνη για την οργάνωση των Νοσηλευτικών εκπαιδεύσεων και επιμορφώσεων είναι η Κα Άννα Αλμυράκη.

  Επίσης λαμβάνουν χώρα μαθήματα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης όλων των Αιμοκαθαιρόμενων ασθενών και των συνοδών τους, εντός της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

 2. ΑΝΝΑ ΑΛΜΥΡΑΚΗ

  Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του Νοσηλευτικού προσωπικού λαμβάνουν χώρα μαθήματα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης του προσωπικού.
  Υπεύθυνη για την οργάνωση των Νοσηλευτικών εκπαιδεύσεων και επιμορφώσεων είναι η Κα Άννα Αλμυράκη.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com