Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

10ο Πανελλήνιο & 9ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό και Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο στο Ηράκλειο

Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης και της ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο.-ΕΣΥ, διοργανώνει το 10ο Πανελλήνιο & 9ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό και Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας, στο Aquila Atlantis Hotel στις 27-30 Απριλίου 2017. Το Συνέδριο απευθύνεται όχι μόνο στα μέλη της ΕΝΕ αλλά και σε επαγγελματίες υγείας, φοιτητές του κλάδου ή άνεργους νοσηλευτές ενώ μοριοδοτείται με 23 μονάδες συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης σύμφωνα με το Ν.4272/2014. Νοσηλευτές που επιθυμούν να συμμετέχουν πιο ενεργά στη διαδικασία του Συνεδρίου, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν προτάσεις για θέματα που θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης σε κλινικά ή ειδικά φροντιστήρια, στρογγυλά τραπέζια ή διαλέξεις που παράλληλα θα λαμβάνουν χώρα. Η Οργανωτική & η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου θεσμοθέτησαν επίσης, τη διεξαγωγή διαγωνισμού για τη βράβευση 4 εργασιών, για κάθε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

1ο βραβείο – Πρωτότυπης Ερευνητικής Εργασίας

2ο βραβείο – Πρωτότυπης Βιβλιογραφικής Ανασκόπησης

3ο βραβείο – Πρωτότυπης Ηλεκτρονικά Αναρτημένης Ανακοίνωσης

4ο βραβείο – Πρωτότυπης Εργασίας Φοιτητών.

Δικαίωμα υποβολής εργασίας έχουν όλοι οι σύνεδροι ενώ εκείνες που θα βραβευτούν, θα δημοσιευτούν στο Ελληνικό Περιοδικό της Νοσηλευτικής Επιστήμης, το επίσημο περιοδικό της ΕΝΕ.

Ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το Συνέδριο, δείτε το πρόγραμμα διεξαγωγής και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com