Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

2 βραβεία Healthcare Business Awards 2019 για το Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο»

Δύο ασημένια βραβεία (Silver) στην κατηγορία «e-Health» απέσπασε το Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο» στο φετινό πανελλήνιο διαγωνισμό Healthcare Business Awards που διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, επιβραβεύοντας την πρωτοβουλία, τις βέλτιστες πρακτικές, την επιχειρηματική αριστεία και ηθική σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της υγείας. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στην Παιανία Αττικής.

Συγκεκριμένα το Γ.Ν. «Βενιζέλειο» τιμήθηκε για την πρωτοποριακή ηλεκτρονική «κυψέλη γνώσης» elearning.venizeleio.gr που δημιουργήθηκε στοχεύοντας στην ανάδειξη του επιστημονικού και εκπαιδευτικού έργου στη βάση ενός σύγχρονου mobile περιβάλλοντος. Είναι ένα σύγχρονο εργαλείο συνεχιζόμενης κατάρτισης για κάθε ενδιαφερόμενο, το οποίο συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο την οργάνωση της εκπαιδευτικής δραστηριότητας, την ανάγκη για μείωση του λειτουργικού κόστους, τις περιορισμένες υποδομές, τον εκμηδενισμό της απόστασης αλλά και την προώθηση της ηλεκτρονικής κουλτούρας. Πρόκειται επομένως για ένα ηλεκτρονικό αποθετήριο που αφορά την εκπαίδευση, την ενημέρωση και τη διάδοση της γνώσης, έχοντας ως στόχο να βοηθά τον επαγγελματία υγείας σε διαρκή βάση να συμβαδίζει με τις τάσεις, να αναβαθμίζει το επίπεδο και τις υπηρεσίες του και να ενστερνίζεται στο έπακρον την έννοια της ποιότητας.

Το δεύτερο βραβείο με τίτλο «το απόλυτο document management εργαλείο με routing διαδικασίες» αφορά το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης εγγράφων και ροών εργασιών που χρησιμοποιεί το Νοσοκομείο μας, το οποίο είναι βασισμένο στην υιοθέτηση της ηλεκτρονικής υπογραφής (e-signing) και στην ενοποιημένη λογική του τρόπου, του εύρους και του είδους των λειτουργιών. Ακολουθεί δρομολογημένες ηλεκτρονικές διαδικασίες για τη διαχείριση και διακίνηση εγγράφων μειώνοντας τη γραφειοκρατία σε όλες τις διοικητικές ενέργειες, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και την απόδοση, λόγου της μετάβασης σε συνθήκες ενός paperless περιβάλλοντος, της καλύτερης οργάνωσης στη διαχείριση και διακίνηση εγγράφων και της τήρησης ηλεκτρονικών φακέλων, συμβαδίζοντας ταυτόχρονα με τα υπόλοιπα πληροφοριακά συστήματα του Νοσοκομείου αλλά και με τον κανονισμό περί προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Η επιβράβευση αυτή αποτελεί μια ξεχωριστή αναγνώριση-απόρροια των προσπαθειών της Διοίκησης και του ανθρώπινου δυναμικού του Νοσοκομείου μας σε πανελλήνιο επίπεδο και σηματοδοτεί την έμπνευση για ακόμα πιο σημαντικά επιτεύγματα. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συνολικά ο τομέας της υγείας, είναι αξιοσημείωτο ότι στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο» επιδιώκεται η συνεχής και αέναη εξέλιξη στην ποιοτική αντιμετώπιση των ασθενών και των πολιτών.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, στους Διευθυντές και Προϊστάμενους των Τμημάτων, στο Τμήμα Πληροφορικής, στο Τμήμα Προσωπικού, στο Τμήμα Γραμματείας, στο Γραφείο Ποιότητας, στο Γραφείο Εκπαίδευσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας αλλά και στην ομάδα που επιμελήθηκε τη συμμετοχή μας στον εν λόγω πανελλήνιο διαγωνισμό, ήτοι τους κ. Χατζηγεωργίου Νίκο, κ. Τζορμπατζάκη Μαρία και κ. Κουρλετάκη Ρένια για την πολύτιμη βοήθεια τους στο εγχείρημα αυτό.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com