Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Αλλαγή χώρου αιμοδοσίας Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο»

Σας ενημερώνουμε ότι από Πέμπτη 19/3/2020 το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο» θα λειτουργεί στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου. Κατόπιν αιτήματος μας στο Δ. Ηρακλείου, κι έχοντας την άμεση ανταπόκριση του για την οποία τον ευχαριστούμε, παραχωρήθηκε η αίθουσα του Θεατρικού Σταθμού, έτσι ώστε οι αιμοδότες να μην έχουν καθόλου πρόσβαση στο νοσοκομειακό χώρο πράγμα που μετά την έκρηξη πανδημίας του κορονοϊού τους κάνει διστακτικούς. Τηρούμε όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τόσο για τους αιμοδότες που θέλουν να προσφέρουν αλλά και για να εξασφαλιστεί η επάρκεια αίματος αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα για τους πάσχοντες.

Το ωράριο λειτουργίας θα είναι:
Καθημερινές 8:00 π.μ. – 16:00 μ.μ.
Σάββατο και Κυριακή 9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.

Η Κινητή Μονάδα μας θα βρίσκεται κανονικά βάσει προγραμματισμού στις κατά τόπους περιοχές όπως έχει αναρτηθεί στο πρόγραμμα εξορμήσεων.

Επίσης σας ενημερώνουμε για τα εξής:

1. Αιμοδοτούμε τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του ΕΚΕΑ.

2. Δεν προσερχόμαστε στην αιμοδοσία εάν έχουμε οποιοδήποτε σύμπτωμα όπως βήχα, φτέρνισμα, καταρροή, δύσπνοια, κακουχία (όπως άλλωστε γινόταν και στο παρελθόν).

3. ΔΕΝ γίνεται κατά την αιμοδοσία ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ όπως λανθασμένα έχει διαδοθεί.

4. Δίνουμε αίμα με ευσυνειδησία και ειλικρίνεια (όπως άλλωστε δείχνουν οι αιμοδότες).

5. Προστατεύουμε τους εαυτούς μας, τους ασθενείς που θα μεταγγιστούν όπως και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

6. Δε δημιουργούμε συνωστισμό στις κατά τόπους αιμοδοσίες με την Κινητή Μονάδα αλλά τηρούμαι όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

8. Σας έχουμε ανάγκη για να μην παρατηρηθούν ελλείψεις σε αίμα έτσι ώστε να μην αφήσουμε κανένα συνάνθρωπο μας να κινδυνεύσει!

ΠΗΓΗ: kentroaimatos.blogspot.com

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com