Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Bronze βραβείο για το Γενικό Νοσοκομείο «Βενιζέλειο-Πανάνειο» στα Healthcare Business Awards 2022

Με το bronze βραβείο τιμήθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου «Βενιζέλειο-Πανάνειο» στη διοργάνωση Healthcare Business Awards 2022, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο για την διάκριση των βέλτιστων πρακτικών επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, εξωστρέφειας και κοινωνικής προσφοράς στον κλάδο της υγείας.

Το Νοσοκομείο μας ξεχώρισε στην κατηγορία «Αποτελεσματική Διοίκηση Δημοσίου Νοσοκομείου», αποσπώντας το βραβείο για την διαδικτυακή πλατφόρμα “e-praktiki” που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη των διαδικασιών πρακτικής άσκησης φοιτητών/σπουδαστών στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο-Πανάνειο» και την συνεργασία με τους φορείς εκπαίδευσης. Στοχεύει στην ενίσχυση της δικτύωσης, της επικοινωνίας και παράλληλα στην εξοικονόμηση ανθρώπινων και υλικών πόρων μέσω του τρίπτυχου «λιγότερος χρόνος, λιγότερο χαρτί, λιγότερα χρήματα» (less time, less paper, less money).

Η πλατφόρμα “e-praktiki” αποτελεί ένα προϊόν σύμπραξης του Γραφείου Εκπαίδευσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Πληροφορικής και του Τμήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού που υλοποιήθηκε πρωτοβούλως και χωρίς κόστος.

Η εν λόγω διάκριση είναι μια σημαντική ένδειξη αναγνώρισης και ηθικής επιβράβευσης της προσπάθειας των εργαζομένων και της Διοίκησης του Νοσοκομείου μας για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αποτελεσματική προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις και συνθήκες, θέτοντας τον πήχη ολοένα και πιο ψηλά σε κάθε επίπεδο.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά όλους τους εμπλεκόμενους εργαζόμενους αλλά και όσους συνέβαλλαν για την πανελλήνια διάκριση αυτή.

Αναλυτικές πληροφορίες για την εκδήλωση, τους βραβευθέντες σε κάθε κατηγορία, τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης κ.α. μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο: https://www.healthcareawards.gr

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com