Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Ευχαριστήριο…

Θερμές ευχαριστίες σε όλο το Ιατρικό – Νοσηλευτικό και άλλων ειδικοτήτων ανθρώπινο δυναμικό της Α’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ του ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, για την φροντίδα και μέριμνα που έδειξαν στην αδελφή μου, κατά την εκεί, πολυήμερη νοσηλεία της.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ στον ιατρ. Σ. Σουρή, τους συνεργάτες του ιατρ. Μαριδάκη και Ε. Δροσατάκη, από το νοσηλευτικό προσωπικό στην Αλεξάνδρα & Χουσείν και στον φυσιοθεραπευτή Γ. Ζαχαριουδάκη.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον ιατρ. Γρ. Πασπάτη για την πολύτιμη παρουσία του.

Επίσης και σε όλους όσους δεν αναφέρω ονομαστικά, αλλά που όλοι μαζί με την επιστημονικής τους κατάρτισης και ανθρώπινη συμπαράσταση, βοήθησαν να ξεπεραστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Χίλια ευχαριστώ με ευγνωμοσύνη και εκτίμηση στον κ. Νίκο Παπανικολάου, που εκτός από την άριστη επιστημονική προσφορά του, φρόντισε με ιδιαίτερη ευαισθησία την ανθρώπινη πλευρά, που τόσο απαραίτητη ήταν, τις δύσκολες ώρες που περάσαμε.

Μπορώ να διαβεβαιώσω, ότι η Α’ Παθολογική δεν παρέχει υποδομές 5* ξενοδοχείου, αλλά οι επιστημονικές και όλες οι άλλες υπηρεσίες που παρέχει το προσωπικό της, αξίζουν επαίνους και συγχαρητήρια.

Με εκτίμηση,
Κ.Β.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com