Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Θαλασσαιμίας Ηρακλείου-Λασιθίου

Ο σύλλογος Θαλασσαιμίας Ηρακλείου και Λασιθίου επιθυμεί να ευχαριστήσει τη Διοίκηση και τη Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Βενιζέλειο για την επίλυση του χρόνιου προβλήματος που αντιμετώπιζαν οι πάσχοντες που επισκέπτονταν τη Μονάδα μεσογειακής αναιμίας με την εύρεση χώρου στάθμευσης.

Πιο συγκεκριμένα οι ασθενείς προκειμένου να βρουν θέση στάθμευσης έψαχναν αρκετή ώρα και πάρκαραν αρκετές εκατοντάδες μέτρα μακριά με το πρόβλημα να εντείνεται λόγω των ενίοτε δύσκολων καιρικών συνθηκών και των συνοδών προβλημάτων υγείας των ασθενών. Η Διοίκηση σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία και με με τον σύλλογο Θαλασσαιμίας βρήκαν και δημιούργησαν έναν περιφραγμένο χώρο στον οποίο οι πάσχοντες θα μπορούν με ασφάλεια να αφήνουν το αυτοκίνητο τους κοντά στην μονάδα. Ο χώρος αυτός βρίσκεται δίπλα από το γήπεδο του μπάσκετ του πανεπιστημίου και είναι χωρητικότητας 15 θέσεων. Η είσοδο όπως και η έξοδος θα πραγματοποιείται μόνο με την χρήση μιας ειδικής συσκευής (τηλεκοντρόλ). Τις συσκευές αυτές θα μπορούν οι πάσχοντες να τις παραλαμβάνουν από το γραφείο της προϊσταμένης από την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com