Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Εκπαιδευτική εκδήλωση για την ασφαλή μετάγγιση αίματος και παραγώγων

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων και σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί μέσω του ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου για την ανίχνευση εκπαιδευτικών αναγκών, την ερχόμενη Παρασκευή 24 Μαΐου,  στη 13.00μμ, στην Κεντρική Βιβλιοθήκη θα γίνει παρουσίαση-εκπαίδευση με θέμα την “Ασφαλή Μετάγγιση αίματος και παραγώγων”. Η δράση υλοποιείται από προσωπικό του Κέντρου Αίματος και πιο συγκεκριμένα η κα Πυροβολάκη Αικατερίνη, αιματολόγος του Κέντρου, θα κάνει μια εισαγωγή στη διαδικασία της ασφαλούς μετάγγισης, ενώ η κα Φραγκιαδάκη Μαρία, νοσηλεύτρια του Κέντρου θα παρουσιάσει το ρόλο του/της Νοσηλευτή/τριας στην ασφαλή μετάγγιση αίματος και παραγώγων. Η εκδήλωση οργανώνεται από τη σύμπραξη του γραφείου εκπαίδευσης Νοσηλευτικής υπηρεσίας, του Γραφείου Ποιότητας και του τμήματος Πληροφορικής με στόχο την ανάπτυξη της εκπαιδευτικής πλατφόρμας του Νοσοκομείου.

Παρακαλείσθε οι Διευθυντές/ντριες και Προϊστάμενοι/νες για τη συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική εκδήλωση και τη διευκόλυνση του προσωπικού ευθύνης τους που έχουν δηλώσει επιθυμία για να συμμετέχουν επίσης.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com