Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Εκπαιδευτική εκδήλωση με θέμα τη Διαχείριση πένθους

Το πένθος είναι οι συναισθηματικές και σωματικές αντιδράσεις και επιπτώσεις που αισθάνονται οι άνθρωποι λόγω θανάτου ενός αγαπημένου προσώπου. Περιλαμβάνει ένα μεγάλο φάσμα συναισθημάτων όπως λύπη, θυμό, απελπισία, ενοχές, φόβο. Κάθε άνθρωπος στη ζωή του βιώνει απώλειες ενώ ταυτόχρονα μπορεί να παρουσιάσει ένα διαφορετικό συνδυασμό συναισθημάτων και σωματικών ενοχλήσεων.

Για το θέμα αυτό, πάντα επίκαιρο και διαχρονικό, θα μας μιλήσει η ψυχολόγος κα Αρμενάκη Αθηνά στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του νοσοκομείου και κατόπιν ζήτησης μέσω του ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου ανίχνευσης εκπαιδευτικών αναγκών, στις 13/6/2019, στη 13:00, στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του νοσοκομείου. Η εκδήλωση οργανώνεται από τη σύμπραξη του γραφείου εκπαίδευσης Νοσηλευτικής υπηρεσίας, του Γραφείου Ποιότητας και του τμήματος Πληροφορικής με στόχο την ανάπτυξη της εκπαιδευτικής πλατφόρμας του Νοσοκομείου.

Παρακαλείσθε οι Διευθυντές/ντριες και Προϊστάμενοι/νες για τη συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική εκδήλωση και τη διευκόλυνση του προσωπικού ευθύνης τους που έχουν δηλώσει επιθυμία για να συμμετέχουν επίσης.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com