Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μαιευτικής Κλινικής

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η κλινική μας στο πλαίσιο της δημιουργικής της πορείας οργανώνει για 6η συνεχή χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε ειδικευμένους και ειδικευόμενους ιατρούς της κλινικής, ιατρούς Γενικής Ιατρικής, ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, μαίες και φοιτητές που κάνουν την κλινική τους άσκηση στη Μαιευτική-Γυναικολογία. Τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα αναφέρονται σε όλο το φάσμα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας και αφορούν νέες γνώσεις που προστίθενται με αλματώδη ρυθμό στην ειδικότητα μας, καθιστώντας αναγκαία την συνεχή ενημέρωση όλων μας.

Η ποιότητα των ομιλητών αλλά και η επιλογή των θεμάτων αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για την ενεργό συμμετοχή όσων ασχολούνται με την παροχή υπηρεσιών υγείας στο νοσοκομείο μας.

Εκ μέρους των συναδέλφων της Μ/Γ κλινικής, θα ήθελα να σας προσκαλέσω να παρακολουθήσετε τις επιστημονικές εκδηλώσεις της κλινικής, να συμμετάσχετε ενεργά στα μαθήματα, για να ανταλλάξουμε απόψεις και να παρακολουθήσουμε τις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Καθηγητής Ιωάννης Μ. Ματαλλιωτάκης
Διευθυντής της Κλινικής

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com