Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Eκπαιδευτικό πρόγραμμα 2017-2018 & πεπραγμένα 2016-2017 Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Μαιευτική-Γυναικολογική κλινική του Β.Γ.Ν.Η. οργανώνει για 5η συνεχή χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε ειδικευμένους και ειδικευόμενους ιατρούς της κλινικής, ιατρούς Γενικής Ιατρικής, ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, μαίες και φοιτητές που κάνουν την κλινική τους άσκηση στη Μαιευτική-Γυναικολογία. Τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα αναφέρονται σε όλο το φάσμα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας και αφορούν νέες γνώσεις που προστίθενται με αλματώδη ρυθμό στην ειδικότητα μας, καθιστώντας αναγκαία την συνεχή ενημέρωση όλων μας. Τα θέματα του εκπαιδευτικού προγράμματος θα καλύψουν διακεκριμένοι ομιλητές οι οποίοι προέρχονται από το επιστημονικό δυναμικό που υπηρετεί στο χώρο της υγείας στο νησί μας.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας σας παρουσιάζουμε τα πεπραγμένα της κλινικής (2016-2017), καθώς και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

Εκ μέρους των συναδέλφων της Μ/Γ κλινικής, θα ήθελα να σας προσκαλέσω να παρακολουθήσετε τις επιστημονικές εκδηλώσεις της κλινικής και να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ομιλητές.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Καθηγητής Ιωάννης Μ. Ματαλλιωτάκης
Διευθυντής της Κλινικής

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com