Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Κέντρο Αίματος

Το Κέντρο Αίματος του Βενιζέλειου Νοσοκομείου πραγματοποίησε με επιτυχία τις εναρκτήριες εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στις 27/3/2018 προς τιμή του ανώνυμου αιμοδότη.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η όλη εκδήλωση.
Τον δήμο Ηρακλείου που ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα μας και το σύλλογο Θαλασσαιμίας Ηρακλείου – Λασιθίου με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία.
Επίσης ευχαριστούμε για την χορηγία τους το σύλλογο Θαλασσαιμίας Ηρακλείου – Λασιθίου, το Σύλλογο Εργαζομένων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου για την πρόσφορα τους αλλά και την ενεργή συμπαράσταση τους, την Διοίκηση του Νοσοκομείου που εκτός της ενεργή συμμετοχή (ένας εκ των δρομέων ο Αναπληρωτής Διοικητής κος Μοσχοβάκης Γεώργιος ) ανταποκρίνεται θετικά σε τέτοιου είδους δράσεις, τον διοικητή της τροχαίας Ηρακλείου κο Μουρτζάκη Εμμανουήλ που δέχθηκε να καλύψει την διαδρομή έτσι ώστε η σκυταλοδρομία να διεξαχθεί με ασφάλεια. Την εκδήλωση, επίσης, αφιλοκερδώς και με ιδιαίτερη χαρά πλαισίωσαν το μουσικό συγκρότημα του κου Περβολαράκη Εμμανουήλ με τους Αποστολάκη Αντώνη και Χαριστάκη Νικόλαο και το χορευτικό συγκρότημα της κας Δαφνομήλη Μαρίας με τους Μανιαδή Γεώργιο, Μανδαλενάκη Εμμανουήλ, Ρουμπάκη Δημήτριο, Κιαγιά Χαρά, και Ταμπακάκη Ελευθερία. Ακόμα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή του 37ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου κον Καρατάσο Νικόλαο και τον δάσκαλο κο  Βολυράκη Ιωάννη καθώς και τους μαθητές του σχολείου που δέχτηκαν με χαρά να συμμετάσχουν στην σκυταλοδρομία.


Τέλος ας μην παραλείψουμε να πούμε ένα ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους: στην παραολυμπιονίκη μας κα Χαλκιαδάκη Αδαμαντία, στον περιφερειάρχη κο Αρναουτάκη Σταύρο, στον αντιπεριφερειάρχη κο Κουκιαδάκη Ευριπίδη, στον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου κο Πιτσούλη Γεώργιο,στον αντιδήμαρχο Ηρακλείου κο Βλαχάκη Γεώργιο, στην προϊσταμένη της αιμοδοσίας του Αγ. Νικολάου κα Μπεντούλη Πασχαλία , στον πρόεδρο του Παγκρητίου Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών κο Σπύρου Γεώργιο, στην πρόεδρο του συλλόγου Αιμοδοτών Χανίων κα Ροδουσάκη Δέσποινα, στους δρομείς που συμμετείχαν (μέλη τους συλλόγου Θαλασσαιμίας, εθελοντές αιμοδότες, εργαζόμενους του Βενιζέλειου Νοσοκομείου) και σε όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.


Το μεγάλο ευχαριστώ όμως αξίζει και στους ανθρώπους που εκείνη τη μέρα έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους και στον συνάνθρωπο μας συμμετέχοντας στην προγραμματισμένη αιμοδοσία.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com