Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για το ήθος, τις αξίες και την προσφορά σας

Άλλη μία χρονιά με πολλές δράσεις, πολλές αιμοδοσίες και πολλές συνεργασίες με συλλόγους και αιμοδότες έφτασε στο τέλος της.
Όλοι εμείς στο Κέντρο Αίματος του Γ.Ν. Βενιζέλειο – Πανάνειο νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους για την άψογη συνεργασία που είχαμε την χρονιά που πέρασε, τους παλιούς αιμοδότες για τη διαχρονική προσφορά τους, αλλά και τους νέους φίλους που προστέθηκαν στη μεγάλη αιμοδοτική οικογένεια και με την ανιδιοτελή πράξη της αιμοδοσίας έφεραν το χαμόγελο στα χείλη αλλά και στις καρδιές πολλών συνανθρώπων μας.
Η ευαισθησία, η ανιδιοτέλεια και η αγάπη τους αποτελεί για όλους εμάς που εργαζόμαστε στο Κέντρο Αίματος το ισχυρότερο κίνητρο για το νέο έτος να εργαστούμε με περισσότερο μεράκι και να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας υπηρεσίες.
Ευχόμαστε σε όλους σας να έχετε ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό Νέο Έτος.
Το 2020 ας είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, με πολύ αγάπη, προσφορά και στήριξη σε όσους μας έχουν ανάγκη.
Αλλά και για εμάς που εργαζόμαστε στο Κέντρο Αίματος υγεία και πολλές ευτυχισμένες προσωπικές,οικογενειακές και επαγγελματικές στιγμές.


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ
ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ
ΤΟ 2020

Πηγή: kentroaimatos.blogspot.com

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com