Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Επίσκεψη Υπουργού Υγείας στο Γ.Ν. Βενιζέλειο – Πανάνειο

Στο πλαίσιο της ετοιμότητας του Συστήματος Υγείας στη νησιωτική Ελλάδα, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επισκέφτηκε το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του βουλευτή Ηρακλείου Μάξιμου Σενετάκη, όπου τον υποδέχθηκε η διοίκηση και συνομίλησε με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους εμφανείς και αφανείς ήρωες της μάχης που έδωσαν απέναντι στον κορονοϊό.
Ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας στα Νοσοκομεία της Κρήτης.
Εν μέσω κορονοϊού, δήλωσε ο Υπουργός, προσλάβαμε υγειονομικό προσωπικό που δεν έχει ξαναπροσληφθεί ποτέ και με τόσο σύντομες διαδικασίες. Πάνω από 600 νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό, πάνω από 50 γιατρούς. Εξασφαλίσαμε Μέσα Ατομικής Προστασίας όταν δεν είχαν οι περισσότερες χώρες και κυρίως εμπεδώσαμε την αίσθηση ότι όλοι μαζί, το Υπουργείο Υγείας, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα υπόλοιπα Υπουργεία και φορείς εργάζονται για το κοινό καλό.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com