Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Επιστημονική Διημερίδα για την θεραπεία των νεοπλασματικών νοσημάτων

Για όγδοη χρονιά η Επιστημονική Διημερίδα «Διεπιστημονική εκπαίδευση για τη θεραπεία των νεοπλασματικών νοσημάτων» θα πραγματοποιηθεί στο «φυσικό» της χώρο, στα Χανιά, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου «Μεγάλο Αρσενάλι», στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2022.

Και φέτος, μέλημα της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής είναι το πρόγραμμα να διατηρήσει τον πολυ-θεματικό του χαρακτήρα, έχοντας φυσικά στο κέντρο του τον ογκολο-γικό ασθενή, τις σωματικές, ψυχικές και κοινωνικές του ανάγκες.

Η πανδημία που βιώσαμε, βοήθησε ώστε να πετύχουμε τη διάκριση ανάμεσα στα ουσιώδη και επουσιώδη, έχει υπαγορεύσει νέους τρόπους επικοινωνίας όπως οι υβριδικές μας συναντήσεις. Και φυσικά αυτή η δοκιμασία έκρινε γνώσεις και πρακτικές και πρόσφερε νέες επιστημονικές διεξόδους και στην ογκολογία. Έτσι, τα κλασσικά γνωστικά αντικείμενα της χειρουργικής, χημειοθεραπείας, ακτινοθεραπείας, μοριακής βιολογίας και ανοσοθεραπείας, έρχονται ενισχυμένα στη βοήθεια του ογκολογικού ασθενή.

Και φέτος, καλούμε όλους τους συναδέλφους και τους συνεργάτες επαγγελματίες υγείας να παρακολουθήσουν την Διημερίδα μας με τον ίδιο ενθουσιασμό που έδειξαν και στα προηγούμενα χρόνια.

Δείτε εδώ το επιστημονικό πρόγραμμα της Διημερίδας.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com