Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Επιτυχής αναμετάδοση Νοσηλευτικής Ημερίδας

Με επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση ολοκληρώθηκε το Σάββατο 21 Απριλίου στο Γ.Ν. “Βενιζέλειο”, η διαδικτυακή αναμετάδοση της ημερίδας με θέμα την Ανοσοθεραπεία στο πλαίσιο διεξαγωγής του εκπαιδευτικού προγράμματος “Σχολείο Ογκολογίας”, η οποία πραγματοποιήθηκε για το Συνέδριο «Γυναίκα & Καρκίνος – Από την πρόληψη στην θεραπεία» στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών. Στην επιμορφωτική δράση συμμετείχαν επαγγελματίες υγείας διαφορετικών ειδικοτήτων όπως νοσηλευτές, ιατροί, επισκέπτες υγείας και βιολόγοι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Μοσχοβάκη για την υποστήριξή του στην πραγματοποίηση του προγράμματος αυτού, τον Συντ. Διευθυντή Ογκολογικού Τμήματος κ. Ανδρουλάκη, την Προϊσταμένη Τμήματος Πληροφορικής κ. Κουνάλη και το προσωπικό του Τμήματος Πληροφορικής, τον Προϊστάμενο Τμήματος Διατροφής κ. Λιναρδάκη και το προσωπικό του Τμήματος Διατροφής αλλά και όλους τους συμμετέχοντες. Ευχόμαστε καλή συνέχεια.

 

 

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com