Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Ευχαριστήριο για την ευγενική χορηγία αυτοκόλλητων επιθεμάτων με παιδικές παραστάσεις για τις ανάγκες του εμβολιαστικού κέντρου του νοσοκομείου μας

Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Εμβολιαστικού Κέντρου του νοσοκομείου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το φαρμακείο ΡΟΚΑΔΑΚΗ-ΚΑΝΙΑΔΑΚΗ, Ε. & Α. ΚΑΝΙΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε. στη Λ. Κνωσού και την εταιρία Χαλκιαδάκης Α.Ε. για τη χορηγία αυτοκόλλητων επιθεμάτων με παιδικές παραστάσεις για τις ανάγκες του εμβολιαστικού κέντρου του νοσοκομείου μας.

Τα χορηγούμενα αυτοκόλλητα επιθέματα θα χρησιμοποιηθούν στους λιλιπούτειους, θαρραλέους και υπεύθυνους συμπολίτες μας ηλικίας 5-11 ετών οι οποίοι θα προσέλθουν στο νοσοκομείο μας για να εμβολιαστούν για τον covid-19.

Με τη συγκεκριμένη χορηγία αποδεικνύεται έμπρακτα η στήριξη του φαρμακείου ΡΟΚΑΔΑΚΗ- ΚΑΝΙΑΔΑΚΗ, Ε. & Α. ΚΑΝΙΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε. και της εταιρίας Χαλκιαδάκης Α.Ε. προς φορείς που υπηρετούν τη δημόσια υγεία και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη χρονικά περίοδο λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Τέτοιες ενέργειες αποτελούν λαμπρό παράδειγμα της κοινωνικής ευθύνης που πρέπει να επιδεικνύουν οι επιχειρήσεις σήμερα με στόχο την ανάπτυξη του πνεύματος του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com