Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Μία εβδομάδα αφιερωμένη στην εθελοντική αιμοδοσία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14/6, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Κέντρου Αίματος του Γ.Ν. Βενιζέλειο – Πανάνειο καθώς και Συλλόγους και Φορείς του Δήμου Χερσονήσου, διοργανώνει εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και δίνει ”καλοκαιρινά ραντεβού” με τους αιμοδότες σε κατά τόπους περιοχές του Δήμου.

Δείτε παρακάτω το δελτίο τύπου του Δ. Χερσονήσου καθώς επίσης και το πρόγραμμα επισκέψεων της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας σε περιοχές του Δήμου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λιμ. Χερσονήσου, 11.06.2021

Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Δήμο Χερσονήσου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου έως και τη Τρίτη 22 Ιουνίου η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, καθώς και Σύλλογοι και Φορείς του Δήμου Χερσονήσου διοργανώνουν Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα των αιμοληψιών είναι:

· ΛΙΜΕΝΑΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ: Δευτέρα 14 Ιουνίου, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας
· ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Τρίτη 15 Ιουνίου, στην πλατεία
· ΑΒΔΟΥ: Τετάρτη 16 Ιουνίου στην πλατεία
· ΚΟΚΚΙΝΙ ΧΑΝΙ: Πέμπτη 17 Ιουνίου, στο parking έναντι του super market Bazaar
· ΑΝΑΛΗΨΗ: Παρασκευή 18 Ιουνίου, στην πλατεία
· ΓΟΥΒΕΣ: Τρίτη 22 Ιουνίου, στη διασταύρωση Γουβών, πλησίον της Παγκρήτιας Τράπεζας

Oι αιμοληψίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως τη 13:00 μ.μ.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορωνοϊό Covid-19.

Η Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου.

Η ανάγκη για αίμα δεν σταματά ποτέ! Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται, αυτό το πολύτιμο για τη ζωή αγαθό, το αίμα. Σας περιμένουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, για να δώσουμε ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε. Δίνουμε αίμα! Δίνουμε ζωή!

ΠΗΓΗ: kentroaimatos.blogspot.com

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com