Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Ηλεκτρονική ενημέρωση της κατάστασης τιμολογίων των προμηθευτών του Νοσοκομείου

Στα πλαίσια της διαφάνειας, της γρήγορης επικοινωνίας και συνεργασίας με τους προμηθευτές μας, δημιουργήθηκε ειδικό module στην ιστοσελίδα μας, ώστε να ενημερώνονται άμεσα και γρήγορα για το status των τιμολογίων τους, ανά έτος. Από εδώ και στο εξής δεν χρειάζεται να τηλεφωνούν στο λογιστήριο του νοσοκομείου και να ρωτούν για το “που βρίσκεται το τάδε ή το δείνα τιμολόγιο”, καθώς μπορούν να δουν αναλυτικά τα τιμολόγια τους, τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής που τους αφορούν, τις κρατήσεις κτλ, ώστε να κάνουν τις απαραίτητες διασταυρώσεις γρήγορα και χωρίς να χρειάζεται τηλεφωνική επικοινωνία με το λογιστήριο μας, παρά μόνο αν παρατηρήσουν κάποιο λάθος. Ταυτόχρονα θα μπορούν να ενημερώνονται με ακρίβεια σε ποιο στάδιο βρίσκεται κάθε τιμολόγιο, μέχρι την αποπληρωμή. Ο στόχος είναι η συντριπτική πλειοψηφία των προμηθευτών μας να εφαρμόσουν αυτόν τον τρόπο συνεργασίας, καθώς είναι σαφέστατα πιο παραγωγικός, γρήγορος, πληροφοριακός και αξιόπιστος.

Η εφαρμογή βρίσκεται στο μενού e-services–>Τιμολόγια Προμηθευτών του ιστοτόπου μας και ευελπιστούμε στη σαφή μείωση της τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ λογιστηρίου και προμηθευτών.

Ταυτόχρονα έχει πλήρως δρομολογηθεί και λειτουργεί η ηλεκτρονική παραγγελία φαρμάκων και υλικών προς τους προμηθευτές, απευθείας, μέσω email από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Νοσοκομείου, ώστε να μειωθεί ο χρόνος διαχείρισης των παραγγελιών και πρακτικά, υπό κανονικές συνθήκες, σε συνδυασμό με την ηλεκτρονική παρακολούθηση των minimum και των maximum, να μην υπάρξει ποτέ έλλειψη σε υλικό/φάρμακο.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com