Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Νέα υπηρεσία στο Νοσοκομείο: Έναρξη λειτουργίας ιατρείου Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Ιατρικής

Στο πλαίσιο λειτουργίας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής του ΓΝΒΠ, και με την έγκριση του Καθηγητή Μαιευτικής-Γυναικολογίας κου Ματαλιωτάκη Ιωάννη θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από τον Φεβρουάριο 2021 το Ιατρείο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Ιατρικής. Το εν λόγω ιατρείο θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα κατόπι ραντεβού στο τηλέφωνο 281340 8237.

Στο συγκεκριμένο Ιατρείο μπορείτε να απευθυνθείτε για θέματα που αφορούν τη γονιμότητα του ζευγαριού, να διερευνήσετε αιτίες υπογονιμότητας και να λάβετε θεραπείες και συμβουλές που θα αυξήσουν την πιθανότητα κύησης.

Είναι γνωστό ότι παγκοσμίως τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας πλησιάζουν το 20% (1 στα 5 ζευγάρια) και αποτελεί ένα σύγχρονο θέμα, στο οποίο οι μέθοδοι ιατρικώς υποβοηθούμενης ιατρικής καθώς και η Αναπαραγωγική Ιατρική, δίνουν λύσεις.

Με μεγάλη χαρά και επιστημονικό ζήλο όλοι οι ιατροί του Μαιευτικού-Γυναικολογικού τμήματος ευελπιστούμε να μπορέσουμε να συμβάλουμε και εμείς στην επιθυμία του ζευγαριού να αποκτήσει παιδί.

Υπεύθυνος Ιατρός: Μέγκουλας Σωκράτης, κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών “Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή”,

Υπεύθυνη Μαία: Αγγελάκη Καλλιόπη,

Οργαν. Κοινωνική Λειτουργός: Παπαδάκη Καλλιρόη

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com