Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο»

Συγκρότηση και ορισμός μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο», η θητεία του οποίου ορίζεται ως διετής:

Πρόεδρος
1. ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Φρίξου, Πτυχιούχος της Ιατρικής και Χειρουργικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μιλάνο (Ιταλία), Διοικητής στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο».

Αντιπρόεδρος
2. ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Ευαγγέλου, Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο», με αναπληρωτή της τον ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ του Μάρκου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Α’, Διευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Τακτικά Μέλη
3. ΧΟΥΜΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Ιωάννη, Ασφαλιστικός Πράκτορας, με αναπληρώτριά της τη ΛΥΔΑΚΗ ΟΛΓΑ του Γεωργίου, Φαρμακοποιό.
4. ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ζαχαρία, Τραπεζικό στέλεχος, με αναπληρωτή του τον ΣΑΜΝΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ του Βασιλείου, Χειρουργό Οδοντίατρο.
5. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Γεωργίου, Επίκουρη Καθηγήτρια Νεογνολογίας, με αναπληρωτή της τον ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ του Ιωάννη, Δικηγόρο.
6. ΞΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου, Επιμελητής Α’ κλάδου ιατρών ΕΣΥ, εκπρόσωπος των ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή του τον ΤΖΟΥΛΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Νικολάου, ομοίως.
7. ΜΕΝΕΓΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Γεωργίου, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής με βαθμό Α’, εκπρόσωπος εργαζομένων – πλην ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή του τον ΣΑΒΒΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ του Χαράλαμπου, ομοίως.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com