Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Όταν ο ιστός γίνεται…πλέγμα

Όταν η σχέση μεταξύ ανθρώπου και Η/Υ αποκτά εξαρτητικό χαρακτήρα και η πραγματική ζωή “μπερδεύεται” στα δίχτυα της εικονικής, τότε ο μεγάλος παγκόσμιος ιστός μετατρέπεται σε πλέγμα. Την Παρασκευή 21 Ιουνίου,  στη 13.00μμ, στην Κεντρική Βιβλιοθήκη η κα Αργυρώ Παπαδάκη, ψυχολόγος του ΚΕΘΕΑ,  θα παρουσιάσει μια ψυχοκοινωνική προσέγγιση για το θέμα της εξάρτησης από το διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί μέσω του ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου για την ανίχνευση εκπαιδευτικών αναγκών, η εκδήλωση οργανώνεται από τη σύμπραξη του γραφείου εκπαίδευσης Νοσηλευτικής υπηρεσίας, του τμήματος Πληροφορικής και του γραφείου Ποιότητας με στόχο την ανάπτυξη και καθιέρωση της συστηματικής εκπαιδευτικής δραστηριότητας του Νοσοκομείου.

Παρακαλείσθε οι Διευθυντές/ντριες και Προϊστάμενοι/νες για τη συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική εκδήλωση και τη διευκόλυνση του προσωπικού ευθύνης τους που έχουν δηλώσει επιθυμία για να συμμετέχουν επίσης.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η εκπαιδευτική δράση με θέμα «Διαχείριση του πένθους»  από την ψυχολόγο του νοσοκομείου μας κα Αρμενάκη, θα επαναληφθεί το Σεπτέμβριο, ωστόσο η παρουσίαση θα αναρτηθεί σε μορφή video στην εκπαιδευτική πλατφόρμα, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο προσωπικό τις επόμενες μέρες.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com