Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών – International Nurse Day

Η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών γιορτάζεται από το 1965 σε όλο τον κόσμο κάθε 12η Μαΐου, την επέτειο της γέννησης της Florence Nightingale η οποία επηρέασε και σημάδεψε το σύγχρονο υγειονομικό σύστημα αφού το έργο της θεωρείται η αρχή μιας νέας εποχής στην ιστορία της Νοσηλευτικής Επιστήμης.

Το Διεθνές Συμβούλιο Νοσηλευτών (International Council of Nurses-ICN) προσέδωσε στη μέρα για τη φετινή χρονιά το θέμα “Νοσηλευτές: Μια φωνή που οδηγεί – Πετυχαίνοντας τους στόχους για ανάπτυξη”. Οι Νοσηλευτές αναλαμβάνουν κρίσιμο και καθοριστικό ρόλο σε όλες τις βαθμίδες φροντίδας Υγείας, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και δρώντας με γνώμονα τις αξίες για προαγωγή της συνεχούς εξέλιξης.

Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας, η Νοσηλευτική Υπηρεσία διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 12 Μαΐου και ώρα 11.00 πμ στο χώρο της κεντρικής βιβλιοθήκης στο ισόγειο του Νοσοκομείου μας.

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση, αφιερωμένη σε όλο το Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την αδιάκοπη και ουσιαστική προσφορά του στο χώρο της Υγείας.

 

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com