Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

Mε αφορμή της επετείου της Παγκόσμια Ημέρας των Νοσηλευτών, η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «Βενιζέλειο – Πανάνειο» επιθυμεί να εκφράσει τη βαθιά της εκτίμηση στους νοσηλευτές του νοσοκομείου μας, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους απέναντι στις συνθήκες που έχει δημιουργήσει η νέα πανδημία.

Η Διοίκηση του νοσοκομείου συμμερίζεται τον αγώνα του νοσηλευτικού προσωπικού και στέκεται δίπλα του προκειμένου να προστατεύσει την υγεία του και να μεριμνήσει για την ασφάλεια του.

Η ποιότητα του νοσηλευτικού έργου έγκειται στην αγάπη και στο σεβασμό που επιδεικνύεται καθημερινά μέσα από τις δομές υγείας και ως εκ τούτου η αναγνώριση της προσφοράς τους αποτελεί το μέγιστη ευθύνη όλων των πολιτών.

Κοινός στόχος της Διοίκησης και του προσωπικού είναι η ενίσχυση της συλλογικής προσπάθειας που απαιτείται για την εξασφάλιση της συνέχειας της κοινωνικής λειτουργίας του πληθυσμού.

Η εξασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και της κοινωνικής συνοχής αποτελεί τη μέγιστη μέριμνα μας. Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε θερμά τους νοσηλευτές του Βενιζελείου για το ήθος, τη συνεργασία και τον υψηλό επαγγελματισμό τους απέναντι στις απαιτήσεις που έχει δημιουργήσει η νέα πανδημία.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια Ο Διοικητής
Ελευθερία Κωστάκη Κωνσταντίνος Τερζάκης
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com