Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Πιστοποίηση του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου κατά το ISO 9001:2015 και ΕΝ 15224:2017

Μετά την επιτυχή αρχική πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015 όλων των τμημάτων της Τεχνικής και Διοικητικής Υπηρεσίας, του Κέντρου Αίματος, του Φαρμακείου, του τμήματος Πληροφορικής, του γραφείου ΕΣΠΑ και του γραφείου Ποιότητας, τη συνέχεια έδωσε το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΓΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ. Πρόκειται για την επιτυχημένη, με πολλά εύσημα και καινοτομίες, πιστοποίηση του κατά το διεθνές πρότυπο ISO9001:2015 για την παροχή υπηρεσιών υγείας σε νοσηλευόμενους και εξωτερικούς ασθενείς, αλλά και την πιστοποίηση του κατά το διεθνές επίσης πρότυπο ΕΝ 15224:2017, εξειδικευμένο για υπηρεσίες υγείας (το οποίο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό).

Κανένα άλλο δημόσιο φυσικοθεραπευτήριο στην Ελλάδα δεν έχει καταφέρει την εν λόγω πιστοποίηση.

Οι συγκεκριμένες πιστοποιήσεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του τμήματος, είναι πολύ σημαντικές, αφενός γιατί εξειδικεύονται στην υγεία και αφετέρου γιατί αποτελούν ένα πολύτιμο εργαλείο για τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Όπως κάθε επιτυχημένη προσπάθεια, έτσι και αυτή, απαίτησε τη συμμετοχή πολλών τμημάτων, συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία, αναθεωρήσεις διαδικασιών και εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις. Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλο το προσωπικό του τμήματος και ιδιαίτερα στην υπεύθυνη κα Παντουβάκη Άννα που με επιμονή και υπομονή οδήγησε το τμήμα σε αυτή τη διάκριση. Συγχαρητήρια επίσης σε όλες τις υπηρεσίες που υποστήριξαν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν την προσπάθεια του τμήματος:

  • Στο Γραφείο Ποιότητας που επόπτευσε όλη τη διαδικασία
  • Στο Τμήμα Πληροφορικής που δημιούργησε μια καινοτόμο εφαρμογή, πλήρως συνδεδεμένη με το Πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου
  • Στη Δ/νση της Τεχνικής Υπηρεσίας που ικανοποίησε με τον καλύτερο τρόπο το σύνολο των απαιτήσεων που την αφορούσαν
  • Στη Διεύθυνση της Ιατρικής Υπηρεσίας και στους θεράποντες συνεργαζόμενους ιατρούς
  • Στην Προϊσταμένη Παραϊατρικών επαγγελμάτων κα Κρητσωτάκη,
  • Σε όλες τις Διοικητικές υπηρεσίες που εμπλέκονται στη λειτουργία του τμήματος και που βοήθησαν και βοηθούν ουσιαστικά στη πρότυπη λειτουργία του Φυσικοθεραπευτηρίου.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com