Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

ΠΡΑΞΗ ΔΩΡΕΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ» ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΦΛΕΒΩΝ ΚΑΙ ΟΞΥΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν.«ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ – ΠΑΝΑΝΕΙΟ»

 

Στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου παρελήφθησαν μία διάταξη εντοπισμού φλέβας με υπέρυθρη ακτινοβολία (ανιχνευτής φλεβών) και οξύμετρα για παιδιά και βρέφη τα οποία περιλαμβάνονται στην πράξη Δωρεάς της εταιρείας «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ».

   

Με τον ανιχνευτή φλεβών  επιτυγχάνεται η ζωντανή απεικόνιση του επιπολής αγγειακού δικτύου σε βάθος μέχρι και 1 εκατοστό, σε πραγματικό χρόνο ροής κυκλοφορίας αίματος, επάνω σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος του ασθενή. Η αιμοσφαιρίνη στο αγγειακό δίκτυο αντανακλά όταν φωτίζεται με αβλαβή υπέρυθρη δέσμη φωτός και οι φλέβες και τα τριχοειδή αγγεία απεικονίζονται επάνω στην επιφάνεια του δέρματος μέσω πρωτοποριακής τεχνολογίας υψηλής ανάλυσης εικόνας. Με αυτόν τον τρόπο και με μη επεμβατική τεχνολογία διευκολύνονται κλινικές πράξεις.

Με την παραλαβή των παραπάνω αξιοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο η πράξη δωρεάς της εταιρείας «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ», καθώς εξυπηρετεί ανάγκες των μικρών ασθενών της Παιδιατρικής Κλινικής.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com