Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Πρωτοποριακή ηλεκτρονική υπηρεσία στο ΓΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ: Προβολή αποτελεσμάτων εξετάσεων μέσω Internet

Με γνώμονα το όραμα και την αποστολή του Νοσοκομείου προς την κατεύθυνση της διαρκούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και της ταχύτερης & ασφαλέστερης εξυπηρέτησης του πολίτη χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και σπατάλη χρόνου, άλλη μια καινοτόμος υπηρεσία, παράλληλα με τη δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης επίσκεψης, είναι διαθέσιμη στους πολίτες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, η ηλεκτρονική υπηρεσία απομακρυσμένης προβολής/εκτύπωσης (μέσω internet) των διαγνωστικών εξετάσεων των εξωτερικών ασθενών.

Ο πολίτης μπορεί πλέον μέσω πιστοποιημένης και κρυπτογραφημένης σύνδεσης, να τυπώσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ξανάρθει στο νοσοκομείο μας.
Ως τώρα ο ασθενής, μετά την κατάθεση του αίματος ή των ούρων του, έπρεπε να περιμένει από 3 ώρες, αν οι εξετάσεις έβγαιναν αυθημερόν, ως και μια εβδομάδα, οπότε έπρεπε να ξανάρθει για να εκτυπωθούν και να τις παραλάβει. Με την εν λόγω ηλεκτρονική υπηρεσία, ο πολίτης δεν χρειάζεται ούτε να περιμένει, ούτε να ξανάρθει για να παραλάβει τις εξετάσεις του. Αρκεί να μπει στο site του Βενιζελείου Νοσοκομείου και να ακολουθήσει τις αναλυτικές οδηγίες -απαιτείται ΑΜΚΑ, σωστός αριθμός κινητού τηλεφώνου (όπως έχει καταχωρηθεί στο πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου) και ένας κωδικός (κωδικός περιστατικού) που δίδεται στον ασθενή σε κάθε παρακλινική εξέταση.

Το Βενιζέλειο πρωτοπορεί, καθώς η παραπάνω καινοτομία εφαρμόζεται πρώτη φορά πανελλαδικά, ενώ αναμένεται να προσφέρει σημαντική μείωση στην ταλαιπωρία των ασθενών, ιδιαίτερα προς τους πολίτες που βρίσκονται εκτός Ηρακλείου.

Η προσπάθεια για καινοτομία, αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας και συνεχή βελτίωση είναι η υπόσχεση του προσωπικού του ΓΝΗ Βενιζελείου προς τον Πολίτη της Κρήτης…

Για πρόσβαση στην εφαρμογή και περισσότερες πληροφορίες https://www.venizeleio.gr/hlektronikes-ypiresies/e-apotelesmata

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com