Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

“Σχολείο Ογκολογίας”-1η ημέρα online μετάδοσης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, η πρώτη μέρα διεξαγωγής του εκπαιδευτικού προγράμματος “Σχολείο Ογκολογίας” διάρκειας 50 ωρών του Τομέα Νοσηλευτικής Ογκολογίας του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΣΝΕ). Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα πραγματοποιείται δια ζώσης στην Αθήνα (κεντρικά γραφεία του ΕΣΝΕ) και αναμεταδίδεται διαδικτυακά σε πραγματικό χρόνο σε νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων και το Γ.Ν. “Βενιζέλειο”.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Μοσχοβάκη για την υποστήριξή του στην πραγματοποίηση του προγράμματος αυτού, τον Συντ. Διευθυντή Ογκολογικού Τμήματος κ. Ανδρουλάκη, την Προϊσταμένη Τμήματος Πληροφορικής κ. Κουνάλη και το προσωπικό του Τμήματος Πληροφορικής, τον Προϊστάμενο Τμήματος Διατροφής κ. Λιναρδάκη και το προσωπικό του Τμήματος Διατροφής αλλά και όλους τους συμμετέχοντες. Ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.venizeleio.gr/ekpedeftiko-programma-scholio-ogkologias-se-online-metadosi.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com