Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Συνέχεια διακρίσεων με βραβείο για το Χειρουργικό τμήμα

 

Η Χειρουργική Κλινική του Βενιζελείου Γ.Ν.Η., συνεχίζοντας το επιστημονικό της έργο και στοχεύοντας στην άρτια επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού της, συμμετείχε στις εργασίες του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου Κολοπρωκτολογίας που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη το χρονικό διάστημα 16-18 Σεπτεμβρίου 2021.

Σε αυτό συμμετείχαν οι πλέον καταξιωμένοι επιστήμονες του ελλαδικού χώρου στο χώρο των παθήσεων του παχέος εντέρου και του ορθοπρωκτικού σωλήνα.

Τα μέλη της Χειρουργικής Κλινικής του Βενιζελείου Γ.Ν.Η., εκτός από την αδιάλειπτη και ενεργητική παρακολούθηση των ομιλιών, συνέβαλαν και τα ίδια στην επιτυχή διοργάνωση του συνεδρίου μέσω της παρουσίασης 8 ανακοινώσεων και διαλέξεων. Σε αυτές παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της χειρουργικής ομάδας στη λαπαροσκοπική προσέγγιση του κολορθικού καρκίνου.

H μελέτη με τίτλο “Η μεταβολή της καμπύλης εκμάθησης της λαπαροσκοπικής χειρουργικής του κολορθικού καρκίνου” απέσπασε το βραβείο καλύτερης προφορικής ανακοίνωσης και η βιντεοπροβολή με θέμα “Λαπαροσκοπική δεξιά κολεκτομή“ βραβεύτηκε ως η καλύτερη Animation παρουσίαση.

Οι τιμητικές διακρίσεις αυτές αποτελούν αναγνώριση του έργου που επιτελείται στη Χειρουργική κλινική του Βενιζελείου Γ.Ν.Η στον τομέα της αντιμετώπισης του καρκίνου του παχέος εντέρου και ορθού, και δέσμευση για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια προς βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

 

 

Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com