Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Βιωματική Εκδρομή στο Παγκρήτιο Στάδιο

Στις  22/05/2017 ο Ξενώνας ΄΄ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ΄΄ πραγματοποίησε προγραμματισμένη βιωματική επίσκεψη στο Παγκρήτιο Στάδιο. Εκεί μας περίμενε η  γυμνάστρια του Ξενώνα κ. Δέσποινα Καλλιγέρη με άλλους δύο γυμναστές την κ. Αριστέα Στεφανιδάκη και τον κ. Μανόλη Παπαδάκη. Μετά την ξενάγηση στους χώρους του σταδίου καταλήξαμε σε μια αίθουσα γυμναστικής όπου προσωπικό και ένοικοι με τη βοήθεια και την επίβλεψη των γυμναστών συμμετείχαμε σε γυμναστικές ασκήσεις. Για το τέλος μας επιφυλάξανε μια έκπληξη, μας οδήγησαν στην αίθουσα του χορού όπου ο κ. Παπαδάκης έπαιξε μουσική και εμείς χορέψεμε. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για την οποία οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και στους τρεις γυμναστές που μας αντιμετώπισαν με μεγάλη ευαισθησία και απέραντο σεβασμό.

Όταν φύγαμε από το Πακρήτιο Στάδιο κατευθυνθήκαμε προς την οδό 25η Αυγούστου την οποία και διασχίσαμε από το λιμάνι μέχρι την πλατεία των Λιονταριών πεζοί όπου και γευματίσαμε.  Έτσι τέλειωσε η εκδρομή μας με πολλές εντυπώσεις και εναλλαγή εικόνων.

Μπερδευτήκαμε με το πλήθος, αλλάξαμε παραστάσεις και γυρίσαμε στον Ξενώνα γεμάτοι από όμορφες και διαφορετικές εικόνες.

Προσωπικό και ένοικοι τραβάμε “κουπί”…….

Ο κ. Παπαδάκης μας μάγεψε με τις μελωδίες του!

Μια αναμνηστική φωτογραφία κρατώντας τις Ολυμπιακές Δάδες!

Περπατώντας μέσα στο Πακγρήτιο Στάδιο!

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com