Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Υπογραφή της Σύμβασης ανάθεσης της μελέτης: «Διαμόρφωση του Περιβάλλοντος Χώρου του Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο»

Συνεχίζεται η αναβάθμιση του Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο» με την υπογραφή της Σύμβασης ανάθεσης της μελέτης «Διαμόρφωση του Περιβάλλοντος Χώρου του Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο», έργο το οποίο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτης 2014-2020».

Με το έργο αυτό θα αντιμετωπισθούν σημαντικά προβλήματα που επηρεάζουν την λειτουργία του Νοσοκομείου όπως:

  • Κυκλοφορία Οχημάτων εντός του οικοπεδικού χώρου, σύνδεση με τις παρακείμενες, οδούς, στάθμευση (οριοθέτηση-διαγράμμιση θέσεων στάθμευσης).
  • Σήμανση
  • Κίνηση πεζών (προσωπικό, ασθενείς, επισκέπτες) καθώς και διευκόλυνση της προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ
  • Δημιουργία υπαίθριων χώρων αναψυχής
  • Διάθεση ομβρίων περιβάλλοντος χώρου
  • Ολοκλήρωση ηλεκτροφωτισμού περιβάλλοντος χώρου

Ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη συμπαράσταση στην προσπάθεια της αναβάθμισης του Νοσοκομείου τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, το Υπουργείο Υγείας, τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη, την 7η ΥΠΕ Κρήτης και την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας.

Στην υπογραφή της μελέτης παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης, ο Διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Νεκτάριος Παπαβασιλείου, ο Διοικητής του Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ – ΠΑΝΑΝΕΙΟ» Κωνσταντίνος Τερζάκης με την Αναπληρώτρια Διοικήτρια Ελευθερία Κωστάκη, η Διευθύντρια Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Χρυσούλα Πουλινάκη με τον Προϊστάμενο Τεχνικού Τμήματος Στάθη Γρυπάρη, η Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος Π.Ε Ηρακλείου Δομών Άννα Ροβύθη, το στέλεχος της Περιφέρειας Γιάννης Νικολούδης και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας Αντώνης Τσάπαλης.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com