Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

1η Επιστημονική Διημερίδα Γ.Ν.Βενιζελείου

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι
Φίλες και φίλοι,

Το Βενιζελείο Γ.Ν Ηρακλείου κλείνει φέτος 60 χρόνια συνεχούς προσφοράς στην υπηρεσία της επιστήμης, της υγείας και του πολίτη. Μια διαδρομή που διαχρονικά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρά τις όποιες μικρές ή μεγάλες αντιξοότητες, που τελικά δεν στάθηκαν ικανές να ανακόψουν την πορεία του Νοσοκομείου προς την εξέλιξη και την ανάπτυξη.

Μια ανάπτυξη που βασίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην επιστημονική αρτιότητα του προσωπικού, τον αστείρευτο ζήλο στην επιστήμη και την εφαρμογή καινοτόμων ιατρονοσηλευτικών πρακτικών, με την παράλληλη στήριξη των διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών.

Το Βενιζέλειο Γ.Ν για πολλά χρόνια επωμίστηκε το βάρος της Τριτοβάθμιας περίθαλψης, ως το μόνο Νοσοκομείο της Πόλης του Ηρακλείου και απέδειξε εκ του αποτελέσματος ότι μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς σε οποιαδήποτε πρόκληση κι αν παρουσιαστεί.

Όλα αυτά οδήγησαν στην καταξίωση του Νοσοκομείου, τόσο στις καρδιές των πολιτών, όσο και στην εκτίμηση που χαίρει το προσωπικό του Βενιζελείου σε κάθε είδους επιστημονική εκδήλωση, πανελλαδικά, πανευρωπαϊκά αλλά και παγκόσμια.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων, τιμώντας όλο το προσωπικό που διαχρονικά συνέβαλε στην καταξίωση του ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ Γ.Ν, θεωρεί υποχρέωση του να στηρίξει και να προβάλλει το έργο και την προσφορά των επιστημόνων του Νοσοκομείου, οργανώνοντας, σε συνεργασία με το Επιστημονικό Συμβούλιο, την 1η Επιστημονική Διημερίδα του Βενιζελείου Γ.Ν Ηρακλείου, με σκοπό να τιμήσει το παρελθόν, να παρουσιάσει το παρόν και να δεσμευτεί για το μέλλον και την συνεχή προσφορά στην υγεία των πολιτών και της επιστήμης.

Με ιδιαίτερη λοιπόν τιμή και χαρά σας καλούμε να παρακολουθήσετε τις εργασίες της 1ης Επιστημονικής Διημερίδας του Βενιζελείου Γ.Ν Ηρακλείου, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Ιουνίου 2017 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Πρόγραμμα 1ης Επιστημονικής Διημερίδας Βενιζελείου Γ.Ν.

Με εκτίμηση,
Ένωση Εργαζομένων Β.Π.Γ.Ν.Η.
Επιστημονικό Συμβούλιο Β.Π.Γ.Ν.Η

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com