Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

3 Βραβεία Healthcare Business Awards 2018 για το Γενικό Νοσοκομείο «Βενιζέλειο»

Ένα χρυσό (Gold) και δυο χάλκινα βραβεία (Bronze) απέσπασε το Γ.Ν. «Βενιζέλειο» στο φετινό πανελλήνιο διαγωνισμό Healthcare Business Awards που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, επιβραβεύοντας την πρωτοβουλία, τις βέλτιστες πρακτικές, την επιχειρηματική αριστεία και ηθική σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της υγείας. Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11/9 στο Anais Club στην Βαρυμπόμπη Αττικής.

Συγκεκριμένα το Γ.Ν. «Βενιζέλειο» τιμήθηκε με το Gold βραβείο στην κατηγορία «e-Health» για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει μέσω της ιστοσελίδας www.venizeleio.gr επιδιώκοντας την αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών με μοναδικό όφελος την αναβάθμιση της ποιότητας του και την εξυπηρέτηση των χρηστών. Τα e-αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, τα e-ραντεβού, τα Επείγοντα-Live είναι μερικές μόνο εφαρμογές που διατίθενται στην ιστοσελίδα και κατέκτησαν την πρωτιά, αναδεικνύοντας το σημαντικό αντίκτυπο τους αλλά και το έργο του ανθρώπινου δυναμικού του Νοσοκομείου μας.

 

Στην ίδια κατηγορία το Νοσοκομείο μας απέσπασε και το Bronze βραβείο για την εξάπλωση του πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης νοσηλείας «Πανάκεια». Η «Πανάκεια» αποτελεί ένα ουσιαστικό και συνεργατικό εργαλείο για τον επαγγελματία υγείας αφού ενσωματώνει την ηλεκτρονική παρακολούθηση της νοσηλείας του ασθενούς ενώ προσφέρει δυνατότητες και πληροφορίες που βοηθούν στην ποιοτικότερη αντιμετώπιση και παρακολούθηση κάθε περιστατικού, όπως στοιχεία νοσηλειών, γραφική αναπαράσταση πορείας των εξετάσεων, ηλεκτρονική “κλήση” ειδικού για συνεκτίμηση, ιατρικές οδηγίες που αφορούν διαιτολόγιο, χειρουργικές επεμβάσεις, φυσικοθεραπείες κ.α.

 

Bronze βραβείο και στην κατηγορία «Καινοτομία» απονεμήθηκε στο «Μοντέλο ηλεκτρονικής εποχής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν. Βενιζέλειο». Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών διατίθενται οθόνες αφής οδηγιών σε 13 γλώσσες, οθόνη ενημέρωσης μέσου χρόνου αναμονής, προδιαλογή περιστατικών με τη βοήθεια της “Πανάκεια” ενώ λειτουργούν ειδικά info kiosks, τα οποία μέσω barcodes πληροφορούν τον ασθενή για το βαθμό διεκπεραίωσης των εξετάσεων του.

 

Η επιβράβευση αυτή αποτελεί μια ξεχωριστή αναγνώριση-απόρροια των προσπαθειών της Διοίκησης και του προσωπικού του Νοσοκομείου μας σε πανελλήνιο επίπεδο και σηματοδοτεί την έμπνευση για ακόμα πιο σημαντικά επιτεύγματα. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της υγείας, είναι αξιοσημείωτο ο ανθρώπινος παράγοντας να επιδιώκει τη συνεχή εξέλιξη και την αέναη προσπάθεια για την ολοένα και καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, στους Διευθυντές και Προϊστάμενους των Τμημάτων, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, στο Τμήμα Πληροφορικής, στο Γραφείο Ποιότητας, στην Επιτροπή Εξάπλωσης της «Πανάκειας» αλλά και στη συντακτική ομάδα που συμμετείχε στον εν λόγω πανελλήνιο διαγωνισμό ήτοι τους κ. Σπυριδόπουλο Σάββα, κ. Κουνάλη Ειρήνη, κ. Φλυτζανή Δημήτρη, κ. Κουρλετάκη Ρένια, κ. Περάκη Μαρία και κ. Φουντουλάκη Μιχάλη για την πολύτιμη βοήθεια τους στο εγχείρημα αυτό.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com