Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 7Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 7Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο (Πίνακας Θέσεων). Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για την προκήρυξη 7Κ/2016 στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

5 Σχόλια
 1. Δημήτρης

  τα τελικά αποτελέσματα της προκήρυξης 7κ/2016 πότε θα αναρτηθούν?

 2. Δημήτριος Φλυτζανής

  Οι 2 προκηρυσσόμενες θέσεις στο Ηράκλειο είναι σύμφωνα με την προκήρυξη: ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ για την οργανική μονάδα ΠΑΓΝΗ – Γ.Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ στον τομέα Ψυχικής Υγείας – Παιδοψυχιατρική Κλινική. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε απευθυνθείτε στο γραφείο προσωπικού στα τηλέφωνα 2813408811-5.

  • Κωνσταντίνος Ζούπας

   Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
   Στην οικεία προκήρυξη είχα δει αυτό που αναφέρετε. Προφανώς δεν διατύπωσα την ερώτησή μου σωστά: εννοούσα εάν πρόκειται για στελέχωση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας και του Ιατροπαιδαγωγικού Τμήματος (τομέας Ψυχικής Υγείας).

   • venadmin

    Από ότι βλέπω στην προκήρυξη αφορά δυο θέσεις ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ, που είναι για το ΠΑΓΝΗ και όχι για το Βενιζέλειο, καθώς η προκήρυξη αναφέρει για την “ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΔΡΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ”. Επίσης αναφέρει “για τον τομέα Ψυχικής Υγείας – Παιδοψυχιατρική Κλινική”. Συνεπώς ΔΕΝ αφορά τη στελέχωση του ΚΨΥ ή του ιατροπαιδαγωγικού κέντρου.

 3. Κωνσταντίνος Ζούπας

  Θα μπορούσατε να με πληροφορήσετε ποιες δομές θα στελεχώσουν οι ψυχολόγοι που θα προσληφθούν μέσω της 7Κ/2016 προκήρυξης στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο;
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com