Τηλέφωνο: 281340 8000          E-mail: information@venizeleio.gr     Γρ. Πολίτη: 281340 8149         Information: EN   DE   FR   IT   RU

Αποδοχή δωρεών

Η διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο» ευχαριστούν πολύ για τις κάτωθι δωρεές, οι οποίες θα καλύψουν ανάγκες σε διάφορα Τμήματα του Νοσοκομείου:

  • Δωρεά ενός φορητού αναπνευστήρα επεμβατικής και μη επεμβατικής υποστήριξης για ενήλικες και παιδιατρικούς ασθενείς, κατασκευαστικού οίκου: PHILIPS RESPIRONICS Model: TRILOGY 100, ο οποίος βρίσκεται σε καλή λειτουργική κατάσταση, όπως βεβαιώνεται από τους Μηχανικούς της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και από το προσωπικό της Μ.Ε.Θ., από την κ. Ασμαργιανάκη Χριστιάνα εκ μέρους της οικογένειας της, για την αναγνώριση των υπηρεσιών υγείας κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της εκλιπούσας αδερφής της, για τις ανάγκες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας.
  • Δωρεά ενός τροχήλατου ακάθαρτου ιματισμού διπλό, με ανοξείδωτο σκελετό υψηλής αντοχής και ενός τροχήλατου συστήματος παρακολούθησης ασθενούς γενικής φυσιολογίας (πιεσόμετρο) – μετρούμενες παράμετροι: οξυμετρία SpO2 με αισθητήρα ενηλίκων, καρδιογράφημα, αναίμακτη πίεση ΝIBP με περιχειρίδα ενηλίκων και θερμοκρασία, κατασκευαστικού οίκου: GIMA, Model:VITAL PRO, από την οικογένεια του εκλιπόντος Daniele Di Santo, για την αναγνώριση των υπηρεσιών υγείας κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, για τις ανάγκες της Αιματολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com